fbpx
Menu Close
01/05/2024 20:30 - 22:30

1.5.2024., Stand up comedy večer (Hr/BiH/Srb), Ara Bar Glina, 20:30h

Draga publiko Gline,

nakon odličnog otvaranja suradnje sa divnim Ara Barom nastavljamo u istom tonu.

I ovaj put šaljemo vam odličan comedy trio koji će svojim humorom stvoriti odličnu atmosferu i poslati vas doma sa najvećim osmijehom na licu. Igor dolazi ponovo, ali u funkciji voditelja i sa potpuno novim forama.

Nastupaju:

Miranda Lončar (BiH), Aleksandar Perišić (Srb) i Igor Drljo (BiH/Hr).
1.5. u 20:30h Ara Bar Glina. Pretprodaja na šanku.
Cijena ulaznice u pretprodaji 9eur, na dan događaja 11eur.

MIRANDA LONČAR za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka. Od početka bavljenja stand up komedijom 2007. godine Miranda je odradila pozamašan broj nastupa. Obišla je cijelu regiju, od Ljubljane preko Sarajeva do Beograda, a može se pohvaliti i nastupima u Londonu, Budimpešti, Zürichu. Prošle je godine (2014.) snimala i za “Stand-up Express” Comedy Central pa ste je vjerojatno uhvatili i na malim ekranima.

ALEKSANDAR PERIŠIĆ
Aleksandar je prvi pobjednik Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs, što ga čini pionirom stand up scene u Srbiji. U 14 godina rada obišao je veliki broj gradova u Srbiji i regiji, nastupao na svim festivalima stand up komedije u regiji, kao i na festivalima u Mađarskoj i Bugarskoj na engleskom jeziku. Što se televizije tiče, mogli ste ga vidjeti u emisiji „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra, u Večeri improvizacije na TV Prva, a do nedavno je bio i jedan je od scenarista i sudionika emisije „Veče sa Ivanom Ivanovidem“. Njegov stil, iako je često crni humor u pitanju, specifičan je i prepoznatljiv, a i zaslužan za njegov uspjeh na sceni.

IGOR DRLJO je mali čovjek sa velikim osmijehom nakon čijeg nastupa i vi odlazite s osmijehom. Još većim. Majstor tema koje nemaju teme. Čovjek koji izgleda kao da su Velimir Bujanec i Dalibor Petko pokušali napraviti sina. Hercegovac pun pozitivne energije koji je postao i pravi Hercegovac, jer se preselio u Zagreb. Stand up-om se bavi od 2013.godine. Autor satirične BiH emisije Monty Dayton Show, učesnik prve sezone Direktora Svemira (HR Taskmaster) i još mnogo toga, ali ne možemo se sada sjetiti. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!