fbpx
Menu Close
11/11/2020 20:30 - 23:00
Stream Best of regional stand up vol 2 iz Lisinskog

11.11.2020. Stream Best of regional stand up vol 2 iz Lisinskog un 20:30h

Sukladno ovim ne tako dobrim vremenima za live nastupe i smijeh uživo, odlučili smo sav show iz Lisinskog staviti online kako bi se ljudi diljem svijeta mogli nasmijati do suza iz komfora vlastitog doma, te u isto vrijeme pomoći komičarima da prebrode ovo razdoblje u kojem ne mogu živjeti od stand up komedije.
Show predstavlja šest ponajboljih komičara/ki cijele regije.
U Lisinskom su nastupali:
Igor Drljo, IGGY (BiH) – zvijezda Hayatovog Monty Daytona, u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!
Nikola Todoroski (MK) – stand up komičar i glumac sa Ohrida u Makedoniji. On je voditelj, urednik i producent satiričke TV emisije Ministarstvo komedije. Došao je do polufinala natjecanja Funniest Person in The World u organizaciji svjetski poznatog comedy kluba The Laugh Factory. Nikola godišnje ima preko 150 nastupa u Makedoniji i izvan nje. Nastupao je u klubovima u Amsterdamu, u Helsinkiju, slavnoj Komedijarnici u Londonu, također diljem Balkana. Rezident je komičar te jedan od osnivača The Comedy Club Sofija.
Martina Ipša (SLO) – jedna od začetnica stand up komedije u Sloveniji i je jedna najboljih slovenskih stand up komičarki. Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. U 10 godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Sa kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs nastupala je u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra. Osvojila je brojne nagrade od kojih joj najdraža Europski Heroj Humora 2018.
Aleksandar Perišić (SRB) – jedan od vodećih komičara crnog humora u regiji. Na „tamnu stranu” prešao je 2010. godine kada je pobjedio na natjecanju Otvorenog mikrofona. Njegov humor osim što publiku provocira, može je i navesti na dublje razmišljanje (posebno ako ste popili koje piće više). Za samopouzdanje na sceni zaslužno je i njegovo višegodišnje glumačko iskustvo.
Tin Sedlar (HR) – Najmanji komičar na Balkanu, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mladi (mali), voli se šaliti na svoj račun. Kao mali je bio mali, a kao veliki je opet mali. Hobi mu je pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove i pri kupnji alkohola. On je jednostavno mali čovjek s velikim srcem.
Odnedavno glumi u Hit predstavi “Ocat i sin” uz bok Zlatanu Zuhriću Zuhri.
Program vodi komičarka Marina Orsag, koja iza sebe ima petnaest godina karijere, preko tri tisuće nastupa u regiji i svijetu, te titule Najbolje stand up komičarke Balkana 2013., najbolje komičarke Kontinentalne Europe i Rusije 2015 te Europskog Heroja humora 2018.
Također je osnivačica stand up scene u Hrvatskoj.

Ulaznica za stream u pretprodaji 50kn za jedno kućanstvo, na dan streama 70kn za jedno kućanstvo. (za uplate izvan Hrvatske pretprodaja cca 6.67eur/800dinara/13KM, na dan 9,3eur/1100 dinara/18,6KM)

Ulaznice u pretprodaji na Entrio.hr