fbpx
Menu Close
12/10/2023 20:00 - 22:00

12.10. “Niđe veze” stand up duo, Igor Drljo i Tihomir Paravina, Velika Gorica CB “Dobardan”  u 20:00h

Draga publiko Velike Gorice,
evo nas ponovo redovno u Dobardan i krećemo s odličnim i šašavim Niđe veze showom.
Nakon dugo godina odvojenog rada, ovo dvoje mladića napokon su se sreli. Iako za njih možda bolje i da nisu, za vas/nas kao publiku dobro je da jesu. Ovo dvoje komičara tvore odličan spoj nespojivog u jedno jedinstveno iskustvo zvano NIĐE VEZE.
Jednoga bije loš glas, drugoga loš glas i stas.
Jedan ima podbradak, drugi bradom krije podbradak.
Jedan treba izgubiti par kila da bude mršav, drugi treba dobiti par kila da ne bude mršav.
Nakon ovog show-a ništa neće biti isto u uredu vašega psihijatra.
Kod njihovog je već kaos.
Igor Drljo (Bih/Hr)
https://studiosmijeha.hr/drljo-igor-iggy/
Igor Drljo, IGGY – zvijezda Hayatovog Monty Daytona, u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktuelnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!
Tihomir Paravina fani fejs
https://studiosmijeha.hr/paravina-tihomir-psiho/
Tihomir kako sam kaže, ‘Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit u čemu je trik’ i ‘Najrađe bi nastupo okrenut kontra od publike kao dirigent al onda bi mi se smijali iza leđa’. Već je toliko dugo za mikrofonom da bi trebo plaćat pretplatu za pričanje i imat onaj minival kabal za slušalicu za telefon.
Dosadilo mu je samo pričat pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada nezna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.
Cijena ulaznice je 8eur u pretprodaji, 10eur na dan. Pretprodaja ulaznica na šanku Caffe bara Dobardan od 1.10.
Piće u Dobardan je obavezno i nije uključeno u cijenu ulaznice.
Vidimo se!