fbpx
Menu Close
12/12/2023 20:00 - 22:30
The-men-show---Tematski-stand-up-show

Studio Smijeha ponovo stiže u Frida Bar Point i to s urnebesnom predstavom The Men Show!

Muškarci se ponekad, vjerovali ili ne, nađu u situaciji gdje u potpunosti ne razumiju svoje ljepše polovice. I onda dečki sami sebi pokušavaju objasniti u čemu je kvaka pa donose najnevjerojatnije razloge, opravdanja, promišljanja i zaključke. Kako to zvuči pogledajte na The Men Showu!
Naši će stalni komičari, oni muškog roda, pričati i bacati fore na muško-ženske odnose, seksu i ostalim sitnicama koje život čine ljepšima.
Dakle, savršena predstava za muškarce koji žele čuti ono što misle, a bed im je reći i za žene koje zanima kako radi muški mozak. Zašto smo najbolji u seksu, kako najlakše otvoriti staklenku krastavaca i priče kako zavode pravi muškarci, samo su neke od teme u koje ćemo zagrebati.
Nastupaju:
Igor Drljo (BiH), Aleksandar Perišić (Srb), Josip Gotovac (Hr) i Tihomir Paravina (Hr).
IGOR DRLJO
Igor Drljo je najmanji Hercegovac. Mostarac pun pozitivne energije koji je postao i pravi Hercegovac, jer se preselio u Zagreb. Rastao prvih par godina i naglo prestao, ali zato se nije prestao debljati. Klasični zajeb prirode. Stand up-om se bavi od 2013.godine. Malo bure pozitivne energije. Ljudi su ljubomorni na njega zbog toga (ne zato što izgleda k’o bure, nego zbog energije). Autor satirične BiH emisije Monty Dayton Show, učesnik prve sezone Direktora Svemira (HR Taskmaster) i još mnogo toga, ali ne možemo se sada sjetiti. Vidljivi sindrom pudlice, laje na sve oko sebe i vidi sve u svojoj veličini. Ako ga vidite ne bojte se, ne grize… Samo se igra. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!
ALEKSANDAR PERIŠIĆ
Aleksandar je prvi pobjednik Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs, što ga čini pionirom stand up scene u Srbiji. U 7 godina rada obišao je veliki broj gradova u Srbiji i regiji, nastupao na svim festivalima stand up komedije u regiji, kao i na festivalima u Mađarskoj i Bugarskoj na engleskom jeziku. Što se televizije tiče, mogli ste ga vidjeti u emisiji „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra, u Večeri improvizacije na TV Prva, a do nedavno je bio i jedan je od scenarista i sudionika emisije „Veče sa Ivanom Ivanovidem“. Njegov stil, iako je često crni humor u pitanju, specifičan je i prepoznatljiv, a i zaslužan za njegov uspjeh na sceni.
TIHOMIR PARAVINA
Tihomir Paravina započeo je karijeru na open mic večerima u Purgeraju davne 2008. gdje je na licu mjesta postao miljenik publike i vidjelo se da je dečko koji obećava, ali ne i zabušava. Već je toliko dugo za mikrofonom da bi trebao plaćati pretplatu za pričanje i imati onaj minival kabal za slušalicu za telefon.
Dosadilo mu je samo pričati pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada ne zna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.
Tihomir objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji vam nikad neće otkrit u čemu je trik.
JOSIP GOTOVAC
Josip Gotovac je mladi zagrebački komičar i fizioterapeut, ili kako on to objedinjeno zove “reHAHAbilitator”. Od djetinstva ga prati glas kako mora biti svakom loncu Gotovac. Iako ne barata čarobnim štapićem i magijom, obranit će vas od mračnih sila mikrofonom i humorom, a ima i ožiljak na čelu. Vi se samo opustite i prepustite Josipu da vas provede šašavim stazama svojih razmišljanja.
Upad 8€ pretprodaja, 10€ na dan.
Ulaznice u pretprodaji na šanku Point bara, rezervacije na ulaznice@studiosmijeha.hr.
*Piće u Frida bar je obavezno i nije uključeno u cijenu ulaznice.