fbpx
Menu Close
12/07/2023 21:00 - 22:30
smijehpodzvijezdama

12.07. Slatina-Smijeh pod zvijezdama – stand up by Studio Smijeha – besplatan show u 21:00h

Draga publiko Slatine,
prošli put pod zvijezdama uz vašu energiju i atmosferu bilo nam je odlično nastupati, a i vama je očigledno bilo super jer smo ponovo pozvani da vas nasmijavamo.
Showovi su besplatni jer vam naše nastupe poklanjaju Lag Mariniaris i Kino Slatina, a mi vas čekamo ispred Kina Slatina 12. i 26.7. od 20:30h.
12.7. u 20:30h, svojim forama na razne teme nasmijavati će vas:
Tihomir Paravina (Hr), Aleksandar Perišić (Srb), Igor Drljo (BiH) i Marina Orsag (Hr) u ulozi voditeljice večeri.
Upad je besplatan pa samo doletite i uživajte u smijehu!

Tihomir Psihomir Paravina (Hr)
Dečko iz Dubrave čiji humor ga je doveo do titule Kralja trasha hrvatske stand up komedije i do nadimka Psihomir.
Andy Kaufman hrvatske stand up scene. Ugasite svoj mozak i samo se prepustite njemu.

Aleksandar Perišić (Srb)
Vladar crnohumorne stand up scene Balkana, a iznutra poeta i filozof.
Njegov humor izvrnut će vam mozak naopačke i smijat ćete se iako ćete misliti da ne smijete. Ali smijete. Jer Aleksandar vješto hoda po granici crnila.

Igor Drljo (BiH)
Mali čovjek sa velikim osmijehom nakon čijeg nastupa i vi odlazite s osmijehom. Još većim. Majstor tema koje nemaju teme. Čovjek koji izgleda kao da su Velimir Bujanec i Dalibor Petko pokušali napraviti sina.

Marina Orsag (Hr)
Marina je vječni Petar Pan u duši i motor koji pokreće sve oko sebe. Svojim riječima i dosjetkama vješto će vas vodit kroz svoje poglede na svijet dok se vi od srca smijete. Sa 4 godine trenirala je nogomet u Dinamu, sa 11 godina postala je državna natjecateljica u matematici, sa 13 godina plesala je akrobatski rock ‘n’ roll, sa 18 godina plesala je u klubu Aquarius kao go-go plesačica (da i nama je urnebesno), od šeste do trinaeste godine pjevala je u tri zbora, međutim ništa je nije toliko oduševilo kao stand up za koji vjeruje da će ga raditi i živjeti do kraja.