fbpx
Menu Close
14/11/2023 20:00 - 22:00

14.11. OPEN MIC NIGHT Stand up comedy, Zagreb CB “Bench” Rudeš u 20h

Kreće nova sezona Open mic večeri Studija smijeha.
Info za publiku:
Uz besplatan upad, odličnu zabavu i smijeh, svaki/a gledatelj/ica dobiva i kupon za popust u EscapeArt room, a najsretniji i neke lijepe nagrade.
Znate li što je zajedničko baš SVIM komičarima koji trenutno žare i pale Hrvatskom? Svi oni su proizašli iz Open mic night – večeri otvorenog mikrofona koji se pod vodstvom Studija Smijeha održava već 16 godina! A, ništa od toga ne bi uspjeli bez odlične publike, tako da dođi i podrži širenje stand up comedy scene.
Kroz večer vas vodi Josip Gotovac, komičar Studija Smijeha.
Pravila za glasanje biti će objašnjena na početku večeri.
Vidimo se 14.11. u 20h u Caffe bar “Bench”, Ratarska 7.
Piće u klubu je obavezno. Iako je upad besplatan, preporučujemo da rezervirate mjesta u inbox fb stranice Bench Caffe Bar (https://www.facebook.com/profile.php?id=61551084240481) ili u dm na instagramu profilu Bench Caffe Bar (https://instagram.com/benchcaffebar?igshid=YTQwZjQ0NmI0OA==)
Info za izvođače/ice:
Najiščekivaniji event za sve vas koji ste u životu odlučili napraviti nešto novo, ali i za malo iskusnije “nastupače” koji još traže svoje mjesto na comedy sceni.
Ohrabri se i složi svojih 7 minuta teksta kojeg ćeš isprobati pred live publikom u Caffe baru “Bench”.
PRIJAVE ZA NASTUP (max 8 izvođača/ica):
MAIL: info@studiosmijeha.hr
DM: Josip Gotovac FB Page (https://www.facebook.com/gotovac.josip)
Svaki izvođač dobiva piće na šanku, a pobjednik/ca Poklon bon za EscapeArt room za 5 osoba za bilo koju igru. Pravila za nastupanje dobivate pri potvrdi prijave za nastup.