fbpx
Menu Close
16/12/2022 20:30 - 22:30
standup-improw-show

16.12. Stand up & improv comedy show @ Mrav Trnsko u 20:30h

Draga publiko Novog Zagreba, evo nas posljednji put ove godine u Mrav Burger Beer Baru i to sa prezabavnom večeri stand up i improv komedije.
Za stand up komediju već znate što je i Marina i Vlatka će vas nasmijavati s forama koje još niste čuli u Mravu, a Martinu ionako još nikad niste gledali u Mravu.
Improv komedija je nešto potpuno drugačije, a svejedno neizmjerno zabavno. Kao što i sam naziv kaže, sve je potpuna improvizacija u kojoj nitko ne zna što će se desiti. Ni publika ni komičari/ke. Jedino što znamo je da ćete se odlično zabaviti. Komedija improvizacije ili improv predstavlja scensku formu u kojoj se sve smišlja na samoj sceni tijekom nastupa.
Publika je najbitnija u predstavi jer upravo publika sudjeluje u izgradnji priče.
Dođite i ne propustite priliku da se dobro nasmijete i sami budete dio predstave!
Cijena ulaznice: 50kn
➤INFORMACIJE i REZERVACIJE 091 5440 520
➤PRODAJA ULAZNICA
Na šanku Mrav Bara svaki dan od 9h do 22h.
Broj ljudi je ograničen!
MARINA ORSAG (HR)
Marina. Vječiti Petar Pan koji svojom nepresušnom energijom vješto vodi publiku kroz svaki kutak svog neobičnog i urnebesnog uma.
Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i osnivačica stand-up comedy scene u Hrvatskoj. U sedamnaest godina karijere iza sebe ima preko 3500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015.2018. proglašena je za Europskog heroja humora u Amsterdamu.
Iza sebe ima cijelu plejadu zamijećenih televizijskih nastupa, između kojih su najpoznatiji Tvoje lice zvuči poznato, Zvijezde pjevaju, Ma lažeš, RTL Klub smijeha, Comedy Central Stand up & more.
MARTINA IPŠA (Slo)
Martina Ipša jedna je od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki.
Svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. U 17 godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Sa kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs je nastupala u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra. Ove godine proglašena je za Europskog heroja humora.
VLATKA MIFKA (HR)
Vesela i vedra komičarka, osim onda kada to nije. Svojim neobičnim stilom pripovijedanja i dugim formama kratkog formata uvijek brzo pridobije publiku na svoju stranu. Osoba kojoj mozak ponekad radi prebrzo za njeno dobro, a presporo da bi zaustavio usta.
U šestogodišnjoj karijeri iza sebe ima preko 500 nastupa u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, a nastupala je i u Bugarskoj gdje, kako ona kaže, i dan danas žive njeni najveći fanovi.