fbpx
Menu Close
19/05/2024 20:00 - 22:30

Best of regional stand up comedy u Beogradu!

 

Po prvi put u Beograd stiže stand up comedy spektakl “Best of regional stand up” i to u prekrasnu Scenu Stamenković Centra za kulturu Vlada Divljan.

Ovaj show do sada nasmejao je osam gradova i to na prekrasnim mestima poput KD Vatroslav Lisinski Zagreb, Tvrđave Barone Šibenik, Ljetno kino Jadran Dubrovnik, Istarsko Narodno kazalište Pula, Dvorac Morosini Grimani Svetvinčenat i slično.

Best of regional stand up projekt je u kojem se izmenjuju ponajbolji komičari/ke regije.

U ovogodišnjoj beogradskoj ediciji nasmejavaće vas: Igor Drljo (BiH), Martina Ipša (Slovenija), Marina Orsag (Hrvatska), Aleksandar Perišić (Srbija) i Nenad Stefanovski (Makedonija).

Nasmejte se do suza uz odličnu ekipu koja će međusobno i zajedno sa vama da stvori divnu atmosferu za pamćenje.

19.5. u 20h Centar za kulturu Vlada Divljan, Scena Stamenković.
Cena ulaznice u pretprodaji 960dinara (8eur), na dan događaja 1.320dinara (11eur).
Pretprodaja ulaznica online na Ulaznice.hr.

IGOR DRLJO (BiH)
Igor Drljo je najmanji Hercegovac. Mostarac koji je postao i pravi Hercegovac, jer se preselio u Zagreb. Rastao prvih par godina i naglo prestao, ali zato nije prestao da se deblja. Klasični zajeb prirode. Stand up-om se bavi od 2013.godine. Malo bure pozitivne energije. Ljudi su ljubomorni na njega zbog toga (ne zato što izgleda k’o bure, nego zbog energije). Autor satirične BiH emisije Monty Dayton Show, učesnik prve sezone Direktora Svemira (HR Taskmaster) i još mnogo toga, ali ne možemo sada baš da se setimo. Vidljivi sindrom pudlice, laje na sve oko sebe i vidi sve u svojoj veličini. Ako ga vidite ne bojte se, ne grize. Samo se igra. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!

MARTINA IPŠA (Slo)
Martina je jedna od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki. Svojim pronicljivim i direktnim nastupom popularna je kod publike različitih profila. U sedamnaest godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te srpsko/hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Nastupala je i u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra.

MARINA ORSAG (Hr)
Marina je na stand up sceni već osamnaest godina – s razlogom. Osoba neverovatne pozitivne energije i velikog srca koja će svojom duhovitošću doneti gromoglasan smeh na lica publike. Njeni nastupi su iskustvo koje se ne propušta jer osim što ćete se nasmejati do suza i odlično zabaviti, potaknuće vas na razmišljanje i ostaviti vam određene utiske koje ćete još dugo da nosite sa sobom.
Ostvarila je preko 3500 nastupa širom regije i Europe, te osvojila razne nagrade od kojih su joj najdraže Prva nagrada publike na Lent Festivalu 2014., Top 10 komičara sveta Jokenation natjecanja 2015. i titula europskog heroja humora u Amsterdamu 2018. Svojim radom u produkciji i mentorisanjem stvorila je stand up scenu u Hrvatskoj. Iza sebe ima celu plejadu televizijskih nastupa, između kojih su najpoznatiji Tvoje lice zvuči poznato NOVA TV, Zvijezde pjevaju HRT, Ma lažeš RTL, RTL Klub smijeha, Comedy Central Stand up & more.

ALEKSANDAR PERIŠIĆ (Srb)
Ovaj crnohumorni mladić, prvi je pobednik Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs, što ga čini pionirom stand up scene u Srbiji. U 7 godina rada obišao je veliki broj gradova u Srbiji i regiji, nastupao na svim festivalima stand up komedije u regiji, kao i na festivalima u Mađarskoj i Bugarskoj na engleskom jeziku. Što se televizije tiče, mogli ste da ga vidite u emisiji „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra, u Večeri improvizacije na TV Prva, a do nedavno je bio i jedan je od scenarista i sudionika emisije „Veče sa Ivanom Ivanovidem“. Njegov stil, iako je često crni humor u pitanju, specifičan je i prepoznatljiv, a i zaslužan za njegov uspeh na sceni.

NENAD STEFANOVSKI (Mk/Srb)
Rodjen u Skoplju, ali je odrastao pored Trijumfalne kapije – u Skoplju. Trbuhom za kruhom je krenuo za Srbiju i zaradio Kronovu bolest. Iako je iz Makedonije zna svih šest padeža, a možda je nastupanjem u Hrvatskoj naučio i sedmi. Ne volontira već godinama jer su plate izuzetno niske.