fbpx
Menu Close
23/01/2024 20:00 - 22:30

Hrvatska stand up komedija u Torontu!

Marina Orsag, po prvi put stiže u Toronto nasmijati sve one koji razumiju hrvatski.
Njeni nastupi su iskustvo koje se ne propušta jer osim što ćete se nasmijati do suza i odlično zabaviti, potaknuti će vas na razmišljanje i ostaviti vam određene utiske koje ćete još dugo nositi sa sobom.

Marina je na stand up sceni već osamnaest godina – s razlogom. Osoba nevjerojatne pozitivne energije i velikog srca koja će svojom duhovitošću donijeti gromoglasan smijeh na lica publike. Ostvarila je preko 3500 nastupa širom regije i Europe, te osvojila razne nagrade od kojih su joj najdraže Prva nagrada publike na Lent Festivalu 2014., Top 10 komičara svijeta Jokenation natjecanja 2015. i titula europskog heroja humora u Amsterdamu 2018. Svojim radom u produkciji i mentoriranjem stvorila je stand up scenu u Hrvatskoj. Iza sebe ima cijelu plejadu zamijećenih televizijskih nastupa, između kojih su najpoznatiji Tvoje lice zvuči poznato, Zvijezde pjevaju, Ma lažeš, RTL Klub smijeha, Comedy Central Stand up & more.

Ne propustite uživati u sat i pol vrhunske zabave u prekrasnom ambijentu Baka Gallery Cafea Toronto.
Upad: 12$ u pretprodaji, 18$ na dan showa. Pretprodaja ulaznica online na Ulaznice.hr.
Ako ih nikako ne možete kupiti online, javite se na ulaznice@studiosmijeha.hr i rezervirajte svoje prije dana showa po pretprodajnoj cijeni.
Vidimo se i smijemo 23.1.2024. od 20h (EST) u Baka Gallery Cafe Toronto!