fbpx
Menu Close
25/01/2024 20:00 - 22:30
The-men-show---Tematski-stand-up-show

Studio Smijeha ponovo stiže u Pakrac ovaj put s comedy showom “The Men Show”!

Muškarci se ponekad, vjerovali ili ne, nađu u situaciji gdje u potpunosti ne razumiju svoje ljepše polovice. I onda dečki sami sebi pokušavaju objasniti u čemu je kvaka pa donose najnevjerojatnije razloge, opravdanja, promišljanja i zaključke. Kako to zvuči pogledajte na The Men Showu!
Naši će stalni komičari, oni muškog roda, pričati i bacati fore na muško-ženske odnose, seksu i ostalim sitnicama koje život čine ljepšima.
Dakle, savršena predstava za muškarce koji žele čuti ono što misle, a bed im je reći i za žene koje zanima kako radi muški mozak. Zašto smo najbolji u seksu, kako najlakše otvoriti staklenku krastavaca i priče kako zavode pravi muškarci, samo su neke od teme u koje ćemo zagrebati.
Nastupaju:
Igor Drljo (BiH/Hr), Aleksandar Perišić (Srb), Tihomir Paravina (Hr) i Branko Krsmanović (Srb/BiH).
25.1. u 19h KDP Sloga Hrvatski Dom Dr. Franjo Tuđman
Cijena ulaznice 8 eura u pretprodaji, 11 eura na dan showa.
Pretprodaja u kafiću Hrvatskog doma od 16 sati te online na Ulaznice.hr.
IGOR DRLJO
Igor Drljo je najmanji Hercegovac. Mostarac pun pozitivne energije koji je postao i pravi Hercegovac, jer se preselio u Zagreb. Rastao prvih par godina i naglo prestao, ali zato se nije prestao debljati. Klasični zajeb prirode. Stand up-om se bavi od 2013.godine. Malo bure pozitivne energije. Ljudi su ljubomorni na njega zbog toga (ne zato što izgleda k’o bure, nego zbog energije). Autor satirične BiH emisije Monty Dayton Show, učesnik prve sezone Direktora Svemira (HR Taskmaster) i još mnogo toga, ali ne možemo se sada sjetiti. Vidljivi sindrom pudlice, laje na sve oko sebe i vidi sve u svojoj veličini. Ako ga vidite ne bojte se, ne grize… Samo se igra. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!
ALEKSANDAR PERIŠIĆ
Aleksandar je prvi pobjednik Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs, što ga čini pionirom stand up scene u Srbiji. U 7 godina rada obišao je veliki broj gradova u Srbiji i regiji, nastupao na svim festivalima stand up komedije u regiji, kao i na festivalima u Mađarskoj i Bugarskoj na engleskom jeziku. Što se televizije tiče, mogli ste ga vidjeti u emisiji „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra, u Večeri improvizacije na TV Prva, a do nedavno je bio i jedan je od scenarista i sudionika emisije „Veče sa Ivanom Ivanovidem“. Njegov stil, iako je često crni humor u pitanju, specifičan je i prepoznatljiv, a i zaslužan za njegov uspjeh na sceni.
TIHOMIR PARAVINA
Tihomir Paravina započeo je karijeru na open mic večerima u Purgeraju davne 2008. gdje je na licu mjesta postao miljenik publike i vidjelo se da je dečko koji obećava, ali ne i zabušava. Već je toliko dugo za mikrofonom da bi trebao plaćati pretplatu za pričanje i imati onaj minival kabal za slušalicu za telefon.
Dosadilo mu je samo pričati pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada ne zna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.
Tihomir objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji vam nikad neće otkrit u čemu je trik.
BRANKO KRSMANOVIĆ
Branko Krsmanović je stand-up komičar iz Sarajeva. Zadnje tri godine je proveo nastupajući širom Balkana.
Iako je porijeklom iz Sarajeva, on nije stereotipni Bosanac, tako da nemojte očekivati da će pred vama jesti ćevape kao neki vid konceptualne umjetnosti, niti da će žonglirati baklavama i rahatlucima, niti da će govoriti o onome što Bosanci smatraju ispravnom etimologijom riječi burek.
Brankov stand-up je originalan, u nekim dijelovima vulgaran, mračan i potencijalno uvredljiv za one koji ne znaju šta je stand-up komedija