fbpx
Menu Close
25/07/2023 20:30 - 22:00

25.7. Istra-Stand up by Studio Smijeha (Hr/Srb)- besplatna upad u Balle Valle u 20:30h

Draga publiko Bala,
na ovaj drugi ljetni stand up utorak u Balama, 25.7. u 20:30h, nasmijavati će vas: Jelena Mandarić (Srb), Ana Zlatanović (Srb) i Marina Orsag (Hr).
Upad je besplatan pa samo došećite i uživajte u smijehu! ❤
Vidimo se na Trgu Tomaso Bembo.
Jelena Mandarić (Srb)
Jelena je po struci (samohrana) laborantica. Dolazi iz Vojvodine i počasna je nositeljka titule ” Prva igla Južnog Banata”, a svoju Stand Up karijeru započela je baš u Hrvatskoj. Ima mišljenje o svemu i ne ustručava ga se iznijeti. Krenula je u teretanu sa ciljem da postane Halle Berry, planira se obogatiti, kupiti barku i postati gusar. Izvrnite mozak na, izuzmite logiku i zaplovite sa Jelenom u smijeh.
Ana Zlatanović (Srb)
Ana je introvert sa iščašenim pogledom na svijet. Vjeruje da je tajna dobre komunikacije u upornoj šutnji. Ako baš mora razgovarati, to radi sa patkama i mačkama. Netko bi rekao “luda žena sa mačkama” ali mi znamo da je Ana bila luda i prije njih, mačke su samo dobar izgovor i “accessories”. Nastupi su rijetke prilike u kojima možete čuti Anu da svoje čudnjikave (da se tako blago izrazimo) misli dijeli sa ljudskim bićima, a to se ne propušta!
Marina Orsag (Hr)
Marina je vječni Petar Pan u duši i motor koji pokreće sve oko sebe. Svojim riječima i dosjetkama vješto će vas vodit kroz svoje poglede na svijet dok se vi od srca smijete. Sa 4 godine trenirala je nogomet u Dinamu, sa 11 godina postala je državna natjecateljica u matematici, sa 13 godina plesala je akrobatski rock ‘n’ roll, sa 18 godina plesala je u klubu Aquarius kao go-go plesačica (da i nama je urnebesno), od šeste do trinaeste godine pjevala je u tri zbora, međutim ništa je nije toliko oduševilo kao stand up za koji vjeruje da će ga raditi i živjeti do kraja.