fbpx
Menu Close
27/02/2021 20:30 - 22:30
Comedy Music Show - Gelato Sisters StudioSmijehaLadies

27.02. Comedy Music Show – Gelato Sisters & StudioSmijehaLadies u 20:30-22:30h

Dame i gospodo, predstavljamo vam jedan potpuno novi projekt u suradnji Studija Smijeha i Gelato Sisters. Comedy Music Show, nasmijat će vas, rasplesati i probuditi dijete u vama.
Svojim najboljim forama na temu muzike i raznih izvođača, nasmijati će vas dame Studija Smijeha, Marina Orsag i Vlatka Mifka, dok će vas svojim najboljim obradama i originalnim stvarima rasplesati Gelato Sisters koje tvore Neda Parmać, Sanja Parmać i Jana Valdevit. Kako ovaj show ne bi bio samo to, očekuju vas i neka njihova zajednička iznenađenja. Koja su to točno? Morat ćete pogledati show.
Očekuje vas sat i pol urnebesne i rasplesane zabave i to dok sjedite u komforu svog dnevnog boravka, ili kade, ili auta, ili kuhinje.
I zato brzo klik na kupi ulaznicu i smijemo se 27.2. u 20:30h online na Entrio.hr https://bit.ly/2NUw3E6.
Upad 60 kn (cca8eur/cca960din/cca16KM)
Broj ulaznica je ograničen. Ulaznica vrijedi za jedno kućanstvo, ne za jednu osobu.
Postoje pasivne i interaktivne ulaznice. Pasivne znače da samo gledate, a interaktivne da vas čujemo i vidimo. Interaktivnih je samo 15 komada, pa požurite po svoje jer nam vaš smijeh treba da show bude baš onako kako treba, a ukoliko zakasnite po svoju interaktivnu, svakako zgrabite onu pasivnu i samo nas gledajte i slušajte.
Veselimo se ❤