Menu Close
28/03/2020 11:00 - 11:45
Kaje-di-je-jaje-interaktivna-dječja-predstava

28.03. OTKAZANO – Kaje di je jaje?! Dječja predstava u 11:00-11:45h

Ponovo zabavljamo našu malu publiku i to uz urnebesnu predstavu o potrazi za velikim čokoladnim jajetom “Kaje, di je jaje?!”.

U jednoj kući živjeli su Jaje, Pile i Zec. Ova čudna družba zajedno je rasla, učila, upadala u nevolje i postala nerazdvojni trojac. Zec je izrastao u najbržeg i najspretnijeg zeca na svijetu, Jaje je postalo i ostalo jedino jaje koje se još nije izleglo, a Pile je unatoč kroničnoj šlampavosti postalo jedino pile koje zna prijeći cestu!

Svake godine oko Uskrsa, teta Guska im šalje veliko čokoladno jaje kao uspomenu na njihovo djetinjstvo na farmi. Međutim, ove godine jaje je misteriozno nestalo…

Dovedite djecu i zabavite se zajedno jer ova je predstava odlično i nasmijano iskustvo za cijelu obitelj.

Cijena karte 40 kn

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme online kupnjom, ili na blagajni Studija smijeha, svaki dan kad je predstava od 19h do 21h.

**Rezervacije primamo na 095 5103 129 ili na ulaznice@studiosmijeha.hr.

Rezervacije vrijede do 10:40h na dan showa.

* konzumacija pića u klubu je obavezna

**gratis ulaznice vrijede do 10:40h na dan showa

***rezervirana mjesta uz online ulaznice vrijede do 10:40h na dan showa, nakon toga dobivate prvo slobodno mjesto

****online kupljene ulaznice vrijede do 11:00h na dan showa, ukoliko se pojavite kasnije tu večer a vaša mjesta su prodana, zamijenit ćete ulaznice za neki drugi show, ukoliko se ne pojavite tu večer, zamjena ulaznica nije moguća. Povrat novaca nije moguć.

Zbog prevelike panike i neugodne situacije sa Korona virusom, obavještavamo Vas da će sve predstave u Studiju Smijeha biti otkazane do daljnjega!