fbpx
Menu Close
30/07/2023 20:30 - 23:30

30.7. Zaprešić-Stand up comedy + DJ after by Studio Smijeha, Ljeto u Novim dvorima

Draga ekipo Zaprešića,
evo nas po prvi puta u Novim dvorima i jako smo uzbuđeni. Za ugodno nedjeljno druženje pripremili smo vam tematski stand up show “A sad, sport i glazba” u kojem vas nasmijavaju Marina Orsag, Tihomir Psihomir Paravina i Igor Drljo.
Nakon showa očekuje vas i after uz plesne ritmove Ex Yu 80tih i 90tih. Pjseme za vas biraju Marina Orsag i Igor Drljo.
Vidimo se 30.7. u 20:30h u Novim dvorima. Upad je besplatan zahvaljujući Turističkoj zajednici grada Zaprešića.
O komičarima/kama i showu:
Komičari/ke će se zafrkavat sa svim što nas nasmijava u vezi sporta i glazbe, a na vama je samo da se opustite i nasmijete se do suza.
Marinu je tata sa četiri godine upisao u Dinamo i igrala je u osnovnoj školi, ali je tada shvatila da je Hrvatska premala i za nju i za Macu Maradonu pa se prebacila na akrobatski rokenrol i zbor. Sa osamnaest godina plesala je u Aquariusu u vrućim hlačicama i topiću za što je bila plaćena, iako ništa nije popunjavalo topić. Vidjeli ste je i kako pjeva u TLZP i Zvijezde pjevaju, ali će njena prva ljubav uvijek biti stand up.
Igor je igrao srednjoškolski nogomet i odlučio da je to to i da želi jesti u životu i postao vatreni navijač mostarskog kluba. Uz navijanje je krenuo repati, otkrio da zna i pisati pjesme i izbacio poveći broj njih. Sukladno visini odnosno nizini, morao se kroz život provlačiti humorom, pa je nekako logično bilo da završi u stand upu. Normala.
Tihomir je bivši juniorski reprezentativac Hrvatske i neprežaljeni biser nogometa, da su se čak i neki mediji pitali gdje je nestao Tihomir Paravina. A nestao je u smjeru stand up komedije, bauštele i najboljeg glazbenog trasha na pozornici. Njegove glazbene obrade i stand up fore dovele su ga, među komičarima/kama, do titule Kralja trasha hrvatske stand up komedije i do nadimka Psihomir.