fbpx
Menu Close
09/03/2023 20:00 - 22:30
ladies night

9.3. Pakrac “Ladies night”  Stand up comedy show  Pakrac Hrvatski dom  u 20:00h

Po prvi puta u Pakrac stiže “Ladies night” stand up comedy show!
Pozivamo vas na odličan tematski show uz četiri dame stand up komedije koje će vam svakako dokazati kako žene itekako imaju smisla za humor i razbiti predrasude da je stand up isključivo “muški posao”.
Stand up komedija je u zadnjih nekoliko godina postala iznimno tražen i posjećen način zabave, a Studio Smijeha se u svojih jedanaest godina rada potvrdio kao jedan od najprepoznatljivijih brandova na stand up sceni u Lijepoj Našoj.
Kad smo kod lijepih i naših, Ladies night stand up comedy show
je stand up show sa isključivo ženskom postavom koji se izvodi već četiri godine, a do sada je nasmijao mnogobrojnu publiku u Hrvatskoj i regiji.
*na žalost trenutno nam je Vlatka Mifka nedostupna i jedva čekamo da se vrati, a do tada će je u postavi mijenjati više nego adekvatna zamjena – Martina Ipša.
Marina Orsag, Miranda Lončar (BiH), Martina Ipša (Slo) i Dragitza Raštegorac su četiri komičarke koje život gledaju iz različitih perspektiva, ali s kojima ćete uvijek pronaći puno toga zajedničkog.
Show koji je za žene terapeutski, za muškarce edukativan, a za sve skupa – urnebesan!
Veselimo se oduševiti publiku i u vašem gradu.
Cijena ulaznice 8eur u pretprodaji, 11eur na dan showa. Ulaznice možete kupiti u pretprodaji online na Ulaznice.hr te na blagajni Hrvatskog doma.