fbpx
Menu Close
07/05/2024 20:00 - 21:30

7.5.2024., “Kaj Bre?!” (Hr/Srb) , Tematski stand up show , Belišće CZK Sigmund Romberg , 20:00h

Draga publiko, kako smo i obećali 7.5. vam stiže najgledaniji i najnagrađivaniji stand up show Balkana – Kaj Bre?!
Smijemo/smejemo se od 20h u CZK Sigmund Romberg.
Ulaznice su dostupne online putem servisa ulaznice.hr.
Cijena ulaznica je 11€ u pretprodaji, 14€ na dan showa.
Edukativni i nagrađivani show koji briše predrasude odlično je stand up prepucavanje, između Hrvatice i Srbina, simboličnog naziva “Kaj bre?!”.
Marina Orsag i Aleksandar Perišić u ovom se showu savršeno igraju sa problemima u hrvatsko-srpskim odnosima.
Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić (SRB) su oboje bili u pionirima i samim time odrastali su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije možete vidjeti i čuti u ovom najgledanijem i najnagrađivanijem stand up showu Balkana.
Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između hrvatskog i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obje države, a kako je upravo humor najbolje oružje za borbu protiv toga, osmišljen je „KAJ BRE?!”.
Show je oduševio publiku u puno gradova Hrvatske, Srbije i Austrije, a izveden je preko 100 puta u 7 godina izvođenja. 100ta izvedba održala se u SC Kinu u Zagrebu pred tisuću posjetitelja/ica.
Veselimo se oduševiti publiku i brisati predrasude i u vašem gradu.
Ne propustite show koji je rasprodao svaki prostor gdje se održao, te show kroz koji ćete se nasmijati do suza uz pogled na bolju budućnost! ♥