Perišić Aleksandar

Perišić Aleksandar

Aleksandar Perišić je izdvojio vreme od razmišljanja i nerada na svojih 465117 projekata i predstaviće vam se svojom bogougodnom toplom ljudskom pričom u šaljivom tonu sa pesmom i igrom.
U publici traži energiju, saborce sa kojima će humorom da dopre do širih narodnih masa i najvažnije – oca koji ga je ostavio kad je bio mali.
Gas-maske su poželjne, jer Aleksandar puši na sceni i ima jednu super-moć- da udahne 3 kubna milimetra duvanskog dima, a da izdahne 750 kubih milimetara istog. Svi se nadamo da ce steći moć da jednostavno izdahne.
Zanemarite njegovu garderobu… Koncentrišite se na frizuru… Zapravo, gledajte ga u lice… Zapravo, zatvorite oči i probajte da uživate u njegovom glasu. Kao i svakom gremlinu, ZABRANJENO je davati mu prehrambene proizvode (naročito pivo) od ponoći (mislimo na ovu ponoć) pa do kraja vremena.
Ne ulaziti u rasprave sa njim, zbog bojazni da ćete dobiti odgovor, preopširan čak i po Tolstojevim standardima, u kome će koristiti rečnik diplomca sa umetničkog fakulteta. Istina je da je on jedino mogao da završi kao šibicar, u najboljem slučaju prodavac sladoleda.
Obavezno ponesite paradajz, jaja i slične artikle kako bi konačno mogao da kaže da mu stand up komedija donosi hranu na sto.