Fuckup Nights – Best of fuckups 2017

Informacije
Rezervacija
Srijeda, 31.01.2018.
19:00
40 kn
 
Orsag Marina
Ulaznice
Predstava je prošla...

Pozdrav dragi Fuckuperi i Fuckuperice!

Čast nam je najaviti devetu, da da već devetu večer posvećenu neuspjehu koja će se održati 31.01. u 19h na već poznatom mjestu, zagrebačkom comedy klubu Studio Smijeha.

Ponovo su vaši domaćini Studio Smijeha i Propuh.hr koji će se i ovoga puta potruditi da večer provedemo kroz smijeh, zabavu i druženje.

Kroz sve dosadašnje Fuckup nights ugostili smo razne zanimljive osobe iz javnog života, a u siječnju vam ponovo spremamo genijalne govornike i govornice.

Tema devetih Fuckup nightsa je Best of fuckups 2017, tema koja nam zasigurno garantira puno dobrih fuckupa sukladno okruženju u kojem živimo.

Naši govornici na devetom Fuckupu su:

Jadranka Kosor bivša premijerka RH
Anka Mrak – Taritaš predsjednica stranke GLAS i zastupnica Sabor RH
Kresimir Macan PR stručnjak
Rada Boric zastupnica Skupština Grada Zagreba
Borna Sor urednik News Bar Prime Time na N1 Televizija

Opet vrijedi isto ono pravila, ukoliko ste i vi imali neki Fuckup u 2017-oj i želite ga podijeliti s nama javite nam se!

Naše „domaćice“ i ovoga puta biti će Marina Orsag osnivačica Studija Smijeha i naša najpoznatija stand up komičarka i Tamara Puhovski, osnivačica Propuh.hra i također svjetska putnica.

Za one koji još nisu upoznati s projektom i pitaju se „Što je uopće „Fuckup nights” pokret?

Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog dijeljenja poslovnih neuspjeha. Stotine ljudi posjećuju ove događaje koji se odvijaju u gradovima diljem svijeta te na svakoj večeri gostuju tri do četiri govornika. Ovaj zabavan projekt zaživio je i u Zagrebu.

Fuckup Days

Kako bi postigli svoj cilj organiziramo i Fuckup Days – privatna događanja za tvrke i organizacije koje žele sa svojim zaposlenicima razgovarati o neuspjesima, učiti iz njih te organizirati vrlo originalni i koristan teambuilding te doprinosimo raspravi o uspjehu i neuspjehu.

Nadamo se da ćete nam se i opet pridružiti i podržati ne(uspjeh)!

Upad 40 kn

Od sada ulaznice za sve predstave možete kupiti online putem linka:http://studiosmijeha.hr/ulaznice/

Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr
Nova lokacija Studija Smijeha je Hebrangova 10, ulaz iz Gajeve.