Best of regional stand up vol 2

Informacije
Rezervacija
Subota, 30.09.2017.
20:30
Pretprodaja 70 i 90 kn
Na dan predstave 90 i 110 kn
Drljo Igor Iggy
Ipša Martina
Orsag Marina
Perišić Aleksandar
Sedlar Tin
Todoroski Nikola
Ulaznice
Rezervacije nisu moguće za ovu predstavu.

„Best of regional stand up vol 2.“

Draga publiko Zagreba i okolice,

Čekali smo ga dugo, ali stigao je!

Novi stand up spektakl u hramu hrvatske kulture i umjetnosti KD Vatroslav Lisinski!

Sa velikim oduševljenjem i ponosom predstavljamo
„Best of regional stand up vol 2.“!

Da, stvarno se to desilo, ponovo smo u Koncertnoj Dvorani Vatroslava Lisinskog i to 30.09. u 20:30 sati.

Za taj veliki događaj pripremili smo šest ponajboljih komičara/ki regije na jednom mjestu!

Tu subotnju večer nasmijavat će vas:

MARTINA IPŠA (SLO)

Martina Ipša je jedna od početnica stand up komedije u Sloveniji i je jedna najboljih slovenskih stand up komičarki. Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. U 10 godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Sa kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs nastupala je u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra.

ALEKSANDAR PERIŠIĆ (SRB)

Aleksandar Perišić je jedan od vodećih komičara crnog humora u regiji. Na „tamnu stranu” prešao je 2010. godine kada je pobjedio na natjecanju Otvorenog mikrofona. Njegov humor osim što publiku provocira, može je i navesti na dublje razmišljanje (posebno ako ste popili koje piće više). Za samopouzdanje na sceni zaslužno je i njegovo višegodišnje glumačko iskustvo.

TIN SEDLAR (HR)

Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove. Diplomirao je pedagogiju na Filozofskom fakultetu i radi kao pedagog u osnovnoj školi. Poznat je po tome što neugodne situacije može učiniti još neugodnijima i uopće mu zbog toga nije neugodno. Da je žensko, zvao bi se Lea i nosio bi minice i štikle. S obzirom da se ipak rodio kao muško, zove se Tin i nosi štikle. Voli glumiti u predstavama za djecu jer je i sam dijete – unutra i izvana. Stand up ga opušta i ostvaruje mu rijetke želje da nekome govori s visoka.

NIKOLA TODOROSKI (MK)

Nikola Todoroski je stand up komičar i glumac sa Ohrida u Makedoniji. On je voditelj, urednik i producent satiričke TV emisije Ministarstvo komedije. Došao je do polufinala natjecanja Funniest Person in The World u organizaciji svjetski poznatog comedy kluba The Laugh Factory. Nikola godišnje ima preko 150 nastupa u Makedoniji i izvan nje. Nastupao je u klubovima u Amsterdamu, u Helsinkiju, slavnoj Komedijarnici u Londonu, također diljem Balkana. Rezident je komičar te jedan od osnivača The Comedy Club Sofija.

IGOR IGGY DRLJO (BIH)

Zvijezda Hayatovog Monty Daytona, u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktuelnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor.

MARINA ORSAG (HR)

Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand up comedy scene u Hrvatskoj. U jedanaest godina karijere iza sebe ima preko 2000 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g  komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. Vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.

 

Program će, sa potpuno novim forama, voditi Marina Orsag (HR).

Podržite event u velikom broju i zajedno s nama pokažite da stand up komedija i više nego spada u kulturu i umjetnost RH.
Sva moguća zarada od ulaznica ide u daljnji razvitak scene.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti na blagajni KD Lisinski te na prodajnim mjestima Entria (https://www.entrio.hr/outlets).

Ulaznice su u pretprodaji dostupne i online na www.entrio.hr

*Napomena: prilikom online kupnje za sada su dostupni samo određeni sektori, dakle ulaznice za pojedine sektore nisu već rasprodane već kreću u prodaju nakon 27.08. kada završavaju godišnji odmori u KD Lisinski.

Cijena ulaznica u pretprodaji: 70 kn i 90 kn.
Cijena ulaznica na dan predstave: 90 kn i 110 kn.

Vidimo se u Lisinskom!