Best of regional stand up vol 2

Informacije
Rezervacija
Subota, 30.09.2017.
20:30
Pretprodaja 70 i 90 kn
Na dan predstave 90 i 110 kn
Drljo Igor Iggy
Ipša Martina
Orsag Marina
Perišić Aleksandar
Sedlar Tin
Todoroski Nikola
Ulaznice
Predstava je prošla...

„Best of regional stand up vol 2.“

Draga publiko Zagreba i okolice,

Čekali smo ga dugo, ali stigao je!

Novi stand up spektakl u hramu hrvatske kulture i umjetnosti KD Vatroslav Lisinski!

Sa velikim oduševljenjem i ponosom predstavljamo
„Best of regional stand up vol 2.“!

Da, stvarno se to desilo, ponovo smo u Koncertnoj Dvorani Vatroslava Lisinskog i to 30.09. u 20:30 sati.

Za taj veliki događaj pripremili smo šest ponajboljih komičara/ki regije na jednom mjestu!

Tu subotnju večer nasmijavat će vas:

MARTINA IPŠA (SLO)

Martina Ipša je jedna od početnica stand up komedije u Sloveniji i je jedna najboljih slovenskih stand up komičarki. Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. U 10 godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Sa kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs nastupala je u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra.

ALEKSANDAR PERIŠIĆ (SRB)

Aleksandar Perišić je jedan od vodećih komičara crnog humora u regiji. Na „tamnu stranu” prešao je 2010. godine kada je pobjedio na natjecanju Otvorenog mikrofona. Njegov humor osim što publiku provocira, može je i navesti na dublje razmišljanje (posebno ako ste popili koje piće više). Za samopouzdanje na sceni zaslužno je i njegovo višegodišnje glumačko iskustvo.

TIN SEDLAR (HR)

Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove. Diplomirao je pedagogiju na Filozofskom fakultetu i radi kao pedagog u osnovnoj školi. Poznat je po tome što neugodne situacije može učiniti još neugodnijima i uopće mu zbog toga nije neugodno. Da je žensko, zvao bi se Lea i nosio bi minice i štikle. S obzirom da se ipak rodio kao muško, zove se Tin i nosi štikle. Voli glumiti u predstavama za djecu jer je i sam dijete – unutra i izvana. Stand up ga opušta i ostvaruje mu rijetke želje da nekome govori s visoka.

NIKOLA TODOROSKI (MK)

Nikola Todoroski je stand up komičar i glumac sa Ohrida u Makedoniji. On je voditelj, urednik i producent satiričke TV emisije Ministarstvo komedije. Došao je do polufinala natjecanja Funniest Person in The World u organizaciji svjetski poznatog comedy kluba The Laugh Factory. Nikola godišnje ima preko 150 nastupa u Makedoniji i izvan nje. Nastupao je u klubovima u Amsterdamu, u Helsinkiju, slavnoj Komedijarnici u Londonu, također diljem Balkana. Rezident je komičar te jedan od osnivača The Comedy Club Sofija.

IGOR IGGY DRLJO (BIH)

Zvijezda Hayatovog Monty Daytona, u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktuelnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor.

MARINA ORSAG (HR)

Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand up comedy scene u Hrvatskoj. U jedanaest godina karijere iza sebe ima preko 2000 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g  komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. Vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.

 

Program će, sa potpuno novim forama, voditi Marina Orsag (HR).

Podržite event u velikom broju i zajedno s nama pokažite da stand up komedija i više nego spada u kulturu i umjetnost RH.
Sva moguća zarada od ulaznica ide u daljnji razvitak scene.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti na blagajni KD Lisinski te na prodajnim mjestima Entria (https://www.entrio.hr/outlets).

Ulaznice su u pretprodaji dostupne i online na https://www.entrio.hr/event/the-best-of-regional-stand-up-comedy-vol2-4361

*Napomena: prilikom online kupnje određene sektore kupujete preko gornjeg linka, s ostale preko ovog linka: http://www.lisinski.hr/hr/dogadanja/best-of-regionalbr-stand-up-vol-2/
Dok na samoj blagajni Lisinskog možete kupovati nakon 27.08. kada završavaju godišnji odmori u KD Lisinski.

Cijena ulaznica u pretprodaji: 70 kn i 90 kn.
Cijena ulaznica na dan predstave: 90 kn i 110 kn.

Pretprodajna mjesta:

KD Vatroslav Lisinski blagajna
Aquarius CD shop – Branimir – Kneza Branimira 29, Zagreb
Aquarius CD shop – Varšavska – Varšavska 13, Zagreb
Croatia Records – Zagreb – Bogovićeva ulica 5, Zagreb
Dancing Bear – Zagreb – Gundulićeva ul. 7, Zagreb
Dirty Old Shop – Zagreb – Tratinska 18, Zagreb
Dućan ploča PDV – Međimurska 21, Zagreb
Glavni ured HFHS-a Zagreb – Savska cesta 5, Zagreb
NLK Kiosk – Zagreb – Branimir C. – Kneza Branimira 29, Zagreb
NLK Kiosk – Zagreb – Lanište – Lanište 17, Zagreb
PC SERVIS (Tintas-Toner-Shop) – III Pile 13, Zagreb
Printaonica kod Bijelog čarobnjaka – Ilica 76, Zagreb
Record Store Zagreb – Tkalčićeva 34, Zagreb
Rockmark Zagreb – Berislavićeva 13, Zagreb
The Garden Brewery Zagreb – Slavonska avenija 22f, Zagreb
Tvornica Kulture – Šubićeva 2, Zagreb

Vidimo se u Lisinskom!