Best of Stand Up 2017 – vol. 2

Informacije
Rezervacija
Subota, 30.12.2017.
20:30
40 kn
 
Dejanović Marko
Orsag Marina
Primorac Tomislav
Turković Saša
Ulaznice
Predstava je prošla...

2017-ta je pri kraju i vrijeme je da je zatvorimo sa najboljim forama iz iste.

U subotu u Best of Stand Up 2017 – vol. 2 nasmijavat će vas:

Marina Orsag 

Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica stand up comedy scene u Hrvatskoj. U jedanaest godina karijere iza sebe ima preko 2000 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. Vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.

Tomislav Primorac

Tomislav Primorac polovni je Dalmatinac i čistokrvni Hercegovac. Rođen je u Mostaru 90-e godine, 91-e je bio u malom selu pokraj Širokog Brijega, dok se 92-e nije preselio u glavni grad Dalmacije. Ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je diplomirani fizičar. Životni san mu je da bude kao Nikola Tesla, napravi nešto korisno za ljudsku civilizaciju samo kako bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je. Komunikativan i pristojan, uvijek pozdravlja susjede na stubištu, pa ne čudi što je u društvu poznat kao Potencijalni Serijski Ubojica.

Saša Turković

Najstariji (godinama a ne stažem) stalni komičar studija smijeha… fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena. Otac je troje djece (barem prema službenim dokumentima) koje, na njihov užas i usprkos njihovu negodovanju, često spominje u svojim nastupima. Preko dana vodi vlastitu tvrtku, a navečer odlazi na nastupe u Studio Smijeha – ženi  laže da ide na terapiju za vodu u koljenu. Osim stand up-om, bavi se life coachingom i motivacijskim govorništvom što dovodi do učestalih zabuna… nakon nekih njegovih izjava publika nije sigurna dali bi se trebala smijati ili odraditi trening u teretani.  Misli su mu prljave, a humor čist… bez previše psovki i vulgarnosti. Saša malo slabije čuje i ne govori Mađarski, tako da, ako mu se želite obratiti tijekom nastupa, molimo Vas da govorite glasnije i nikako ne na Mađarskom.

Marko Dejanović

Marko Dejanović rođen je 1982. u Banja Luci. Živi sad većinu života u Zagrebu. Humor mu nije za svakoga.  Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”. Sklon je šokiranju, analiziranju, pretjeranom analiziranju, baš pretjeranom, analizira do te mjere da čovjeku već počne ići na živce… Voli se baviti balkanskom tradicijom psovki, secirati ju i odavati joj poštovanje, a razmišljanje mu je često seksualizirano – nekima je nogomet metafora za život, Marku je seks hvalevrijedna pretpostavka života i njen ukras. Isto tako, često će pričati o vlastitim nedostatcima, bilo duševnim, bilo fizičkim (ima komplekse zbog debljine – ako ga vidite, recite mu da je smršavio, čak i ako ga vidite prvi put u životu, nema veze).

Vlatka Mifka

Vlatka Mifka, Našice, 25 godina. Nakon višegodišnjeg skupljanja hrabrosti odlučila je pružiti svojim prijateljima zaslužen odmor od svojih pošalica i njima gnjaviti potpuno nepoznate ljude.

*Zbog velike potražnje za ovaj event nisu moguće rezervacije samo mogućnost online kupnje ili kupnje na blagajni kluba bilo koji dan kada ima predstave od 19h do 21h