BiH Standup Comedy Show

Informacije
Rezervacija
Petak, 23.03.2018.
20:30
40 kn
 
Drljo Igor Iggy
Ulaznice
Predstava je prošla...

U Studio smijeha stižu nam gosti iz Bosne i Hercegovine! Njihov odličan smisao za humor dobitna je formula za večer punu smijeha i dobre zabave.

Dušan Jokić je BiH komičar sa najvećim polnim potencijalom. Hrvatskom putovnicom.
Dugo se bavi komedijom, već više od 10 godina. Usput je shvatio da to što on radi neki nazivaju “stand up”, pa je odlučio da “kud svi Turci, tu i mali Duje.”
Dušanu slobodno možete povjeriti svoju bankovnu karticu i PIN, i biti sigurni da vas neće oguliti. Ne zato što je on poštenjačina, nego zato što će jedno od to dvoje sigurno izgubiti.

Igor Drljo, IGGY – zvijezda Hayatovog Monty Daytona, u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktuelnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!

Upad 40 kn*

* konzumacija pića u klubu je obavezna.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme online kupnjom, ili na blagajni Studija smijeha, svaki dan kad je predstava od 19:00 do 21:00h.
Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr
Rezervirane karte vrijede do 20 sati na dan 21. ožujka pa dođite po njih ranije.

Uvjete korištenja možete pronaći ovdje.