BONG stand up show – Best of new generation

Informacije
Rezervacija
Nedjelja, 11.03.2018.
20:30
20 kn
 
Vinčić Goran
Ulaznice
Predstava je prošla...

Draga naša publiko,

nakon što smo u deset gradova, imali kvalifikacije za “Pokažimo zube” stand up talent show, te polufinale u Studiju Smijeha u Zagrebu, skupili smo zanimljivu ekipu finalista/ica tog showa koji će vas nasmijati sa svojim najboljim forama.

U nedjelju nasmijavati će vas finalisti/ice Dragitza Raštegorac Grubišić,Admir Adi ŠećkanovićAndrija KulušićNedeljko Lužija i pobjednik showa Kristijan Jelić.

Kroz cijelu večer voditi će vas Goran Vinčić.

Upad samo 20kn.*

Dragitza je svoj humor prenijela iz Perua u Hrvatsku. Iako tu i tamo fula koji padež, neće vam trebati titlovi da ju razumijete. Ipak je smijeh univerzalna stvar.

Kristijan Jelić je još jedan bosanski matematičar koji šeta pse u Sarajevu i u slobodno vrijeme rješava jednadžbe sa slovima. Mama mu rekla: “Kristijane ne budi smiješan!”, nije ju poslušao.

Admir dolazi iz Zagreba te je uvijek bio razredni klaun – je li to zbog nepravilno nanesenog maminog ruža ili dobrih fora do danas ne zna. Turske sapunice učinile su njegovo ime iznimno popularnim zbog čega se odlučio na ovaj javni iskorak. Orijentalno podrijetlo dobar je dio njegovog repertoara, ali jedini teror koji ćete od njega dobiti je kada mu ne uspije fora.

Andrija 23 godine, rođen u Splitu. Ime Andrija je dobio od oca, a prezime isto. Ovo mu je jedna od glupljih šala i svjestan je toga. Voli pričati o seksualnom odnosu jer mu bliže od toga ne može doći. Kao pravi Splićanin, ljeti živi od konobarenja, a zimi od roditelja. Nervozni Andrija je nadimak kojeg je dobio zbog širenja nervoze pred nastup. Iz istog razloga se često pri početku nastupa ispriča publici ukoliko nastup bude loš. Šteta što mu to ne pomaže u seksualnom odnosu. Ako ko traži konobara nek se javi na fejs.

Rezervirane karte vrijede do 20 sati na dan predstave.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme online kupnjom, ili na blagajni Studija smijeha, svaki dan kad je predstava od 19:00 do 21:00h.

Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr

* konzumacija pića u klubu je obavezna