Graz KAJ BRE?! Tematski stand up show

Informacije
Rezervacija
Subota, 21.04.2018.
20:30
Pretprodaja 10 €
Na dan predstave 12 €
Orsag Marina
Perišić Aleksandar
Ulaznice
Predstava je prošla...

Nakon nekoliko odličnih stand up showova u Kultscena – The first Balkan Rock Café in Graz, odlučili smo poslati naš najtraženiji show Balkana sa preko 60 izvedbi, a to je “Kaj bre?!”. I ovaj puta će se show održati u Volksgarten-Pavillon, Volksgartenstraße 11
Graz, Austria 8020.

Stand up „fajt“ simboličnog naziva spoj je Marininih i Aleksandrovih best of stand up fora s naglaskom na srpsko hrvatske odnosno hrvatsko-srpske odnose.

Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između hrvatskog i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obje države, a i prošlo je više od 20 godina od rata i možda je vrijeme da se neke stvari stave iza nas. Najbolji način za to je naravno kroz humor i smijeh.

Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić – Stand up Komičar (SRB) oboje su bili u pionirima i samim time odrasli su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije možete vidjeti i čuti u ovom odličnom showu.

Upad 10eur u pretprodaji, 12 eur na dan.
Pretprodaja u Kultscena – The first Balkan Rock Café in Graz.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme!

Vidimo se 21.04.♥