Graz – Marina Orsag “Best of stand up” – gošća Vlatka Mifka

Informacije
Rezervacija
Četvrtak, 18.01.2018.
20:30
10 €
 
Orsag Marina
Ulaznice
Predstava je prošla...

Draga publiko Graza,

nakon odličnih nastupa za naše ljude u Stockholmu, Kopenhagenu, Malmöu, Helsingborgu, Gothenburgu i Dublinu vrijeme je da se naša najpoznatija komičarka malo zaleti i do puno bliže lokacije Graza.

Marina Orsag je vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.
Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand-up comedy scene u Hrvatskoj. U jedanaest godina karijere iza sebe ima preko 2000 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015.
Više: http://studiosmijeha.hr/komicar/marina-orsag/

Kako Marina voli pružati prilike mladim komičarima/kama u nastanku gošća večeri biti će Vlatka Mifka koja je, kako sama kaže, nakon višegodišnjeg skupljanja hrabrosti odlučila pružiti svojim prijateljima zasluženi odmor od svojih pošalica i njima gnjaviti potpuno nepoznate ljude. Na mikrofon. Glasno. I javno.

Dođite i podržite ovaj show u velikom broju i možda nastavimo na mjesečnoj bazi slati vam komičare iz našeg asortimana: www.studiosmijeha.hr/komicari

Upad: 7,5EUR u pretprodaji (pretprodaja kreće na šanku kluba od 02.01.2018.), na dan 10EUR

Info i rezervacije u inbox Kultscena – The first Balkan Rock Café in Graz.

Vidimo se uskoro!