Hr vs. BiH stand up show

Informacije
Rezervacija
Subota, 09.12.2017.
20:30
40 kn
 
Dejanović Marko
Paravina Tihomir Psiho
Travizi Ante
Ulaznice
Predstava je prošla...

Bosanski Zagrepčanin, Banjalučanin, Splićanin i lik iz Dubrave.
Ima li šarenije od toga? Na to još dodajte i njihov odličan smisao za humor i imate formulu za večer punu smijeha i dobre zabave.

Dušan Jokić je BiH komičar sa najvećim polnim potencijalom. Hrvatskom putovnicom.
Dugo se bavi komedijom, već više od 10 godina. Usput je shvatio da to što on radi neki nazivaju “stand up”, pa je odlučio da “kud svi Turci, tu i mali Duje.”
Dušanu slobodno možete povjeriti svoju bankovnu karticu i PIN, i biti sigurni da vas neće oguliti. Ne zato što je on poštenjačina, nego zato što će jedno od to dvoje sigurno izgubiti.

Ante Travizi (Hr) je 20 i nešto godišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.

Tihomir Paravina fani fejs

Tihomir kako sam kaže, ‘Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit u čemu je trik’ i ‘Najrađe bi nastupo okrenut kontra od publike kao dirigent al onda bi mi se smijali iza leđa’.
Započeo karijeru na open mic večerima u Purgeraju davne 2008. gdje je na licu mjesta postao miljenik publike i vidilo se da je dečko koji obećava, al ne i zabušava. Već je tolko dugo za mikrofonom da bi trebo plaćat pretplatu zapričanje i imat onaj minival kabal za slušalicu za telefon.
Dosadilo mu je samo pričat pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada nezna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.

Marko Dejanović rođen je 1982. u Banja Luci. Živi sad većinu života u Zagrebu. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”. Sklon je šokiranju, analiziranju, pretjeranom analiziranju, baš pretjeranom, analizira do te mjere da čovjeku već počne ići na živce… Voli se baviti balkanskom tradicijom psovki, secirati ju i odavati joj poštovanje, a razmišljanje mu je često seksualizirano – nekima je nogomet metafora za život, Marku je seks hvalevrijedna pretpostavka života i njen ukras. Isto tako, često će pričati o vlastitim nedostatcima, bilo duševnim, bilo fizičkim (ima komplekse zbog debljine – ako ga vidite, recite mu da je smršavio, čak i ako ga vidite prvi put u životu, nema veze).

Upad 40kn*.
Od sada ulaznice za sve predstave možete kupiti online.

Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr
Nova lokacija Studija Smijeha je Hebrangova 10, ulaz iz Gajeve.

*Konzumacija pića u klubu je obavezna.