Knin Nos za štos – Tihomir Paravina One Man Show

Informacije
Rezervacija
Nedjelja, 25.03.2018.
20:30
25 kn
 
Paravina Tihomir Psiho
Ulaznice
Rezervacije nisu moguće za ovu predstavu. Moguće je samo kupiti ulaznice online ili na blagajni kluba.

Studio Smijeha nastavlja sa stand up gostovanjima u Škafiću!
U Knin prvi puta stiže Tihomir Paravina fani fejs zvani Psihomir ili jednostavno Psiho sa svojim one man show-om “Nos za štos”!

“Nos za Štos” je autorski stand up comedy show s glazbenim elementima koji ‘glavom i bradom’ izvodi komičar Studija Smijeha Tihomir Paravina.

Prvo ispriča publici štos pa im onda da još malo fore da se nasmiju. Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad ne kaže u čemu je trik. Najradije bi kao dirigent nastupao leđima okrenut publici ali onda bi mu se smijali iza leđa…

Nastupao je u popularnom ‘Klubu Smijeha’ na RTL televiziji i u emisiji ‘Standap&More’ na TV programu Comedy Central.

Upad 25 kn
REZERVACIJE -> porukom u inbox Škafića

Tihomir kako sam kaže, ‘Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit u čemu je trik’ i ‘Najrađe bi nastupo okrenut kontra od publike kao dirigent al onda bi mi se smijali iza leđa’.
Započeo karijeru na open mic večerima u Purgeraju davne 2008. gdje je na licu mjesta postao miljenik publike i vidilo se da je dečko koji obećava, al ne i zabušava. Već je tolko dugo za mikrofonom da bi trebo plaćat pretplatu zapričanje i imat onaj minival kabal za slušalicu za telefon.
Dosadilo mu je samo pričat pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada nezna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.
Nakon dvije godine uveseljavanja publike na večerima ‘otvorenog mikrofona’ seli na veću pozornicu i pridružuje se ekipi iz ‘Studija smijeha’ kao stalni član postave.Tamo nailazi na stari piano koji ima pedale pa uči svirat brže nego vozit sobni bicikl.
Kreće sa ‘ozbiljnijim ‘ nastupima ali ne mijenja nonšalantni pristup i tako 2010. debitira na festivalu ‘Panč’ u Zagrebu u klubu ‘Bogaloo’, 2011.,2012. i 2013. je stalni član na istom festivalu u ‘Tvornici’. Nastupa i van granica države u susjednim zemljama gdje također razumiju njegove fore al ne razumiju jezik na kojem priča, najčešće na esperantu. Spika na mikrofon i na engleskom pred stranom i domaćom publikom koji glume da su stranci, još nije nastupo u dijaspori.
http://studiosmijeha.hr/komicar/tihomir-paravina/