Labin Šarena ovca obitelji – Marina Orsag one woman show

Informacije
Rezervacija
Sunday, 16.12.2018.
20:00
ULAZNICA 30,00 kn
 
Orsag Marina
Ulaznice
Rezervacije nisu moguće za ovu predstavu. Moguće je samo kupiti ulaznice online ili na blagajni kluba.

Smijeh nedjeljom navečer – najbolje zagrijavanje za radni tjedan.

Draga publiko Labina, nakon odlične stand up večeri na Labin Artu, La Loggia Hotel odlučio je redovno nas zvati kako bi vas češće nasmijavali. Prva kojoj je pripala ta čast je naša Marina Orsag.

Nakon puno nastupa u sklopu tematskih večeri “Hepi femili” i “Laugh out proud” Marina je skupila toliko teksta na tu temu da više ne stane u program sa 4 komičara/ki pa je odlučila ne smetati više kolegama/icama i napraviti jedan dugometražni show na te dvije teme.

Kako je odrastati u jednoj nadasve neobično sklepanoj obitelji s kojom ćete se u potpunosti moći poistovjetiti, te kako je odrastati i živjeti u Lijepoj Našoj kao LGBT osoba, saznajte uz Marinu u ovom urnebesnom životnom showu.

Vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku kroz odličnu atmosferu i pronicljiv humor.
Direktorica comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand-up comedy scene u Hrvatskoj. U trinaest godina karijere iza sebe ima preko 3000 nastupa u regiji i svijetu, a od nagrada: Zlatni mikrofon Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013. na Comedy Adria Awards, najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015 i top 10 komičara/ki svijeta u Jokenation natjecanju, prvu nagradu publike na Lent festivalu 2015, titulu Europskog Heroja humora 2018.

Upad: 30kn

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme kupnjom na recepciji La Loggia Diffused Hotela. Pretprodaja od 3.12.2018.

* konzumacija pića u klubu je obavezna