Marina Orsag Stand up show – 12 godina rada

Informacije
Rezervacija
Subota, 29.04.2017.
20:30
40 kn
 
Orsag Marina
Ulaznice
Predstava je prošla...

Marinin put prema stand up karijeri počeo je pred kraj 2004.-te kada je njena najbolja prijateljica vidjela plakat za glumačke stand up comedy radionice koje je vodila Slavica Knežević. Nazvala je Marinu i rekla joj: „Ako ne odeš na te radionice neću više pričat s tobom.“ Naravno, Marina je otišla na radionice i njen prvi javni nastup bio je u prepunom brodu “Papillon” na Savi 29.04.2005.

Od tada je prošlo punih 12 godina i Marina će vas povodom ove velike godišnjice počastiti sa sat i pol smijeha i izvesti svojih 12 najdražih fora, po jednu iz svake godine.

Bit će tu i improva, pjesme roastanja, a u tome će joj pomoći i gosti večeri.

Marina iza sebe ima preko 2000 nastupa, brojne nagrade i titule, osnivačica je prvog regionalnog i hrvatskog Stand up comedy kluba Studija Smijeha, te je mentorirala gotovo sve današnje hrvatske stand up komičare na sceni.

Početkom 2012. dobija poziv iz Londona da kao prva predstavnica iz Hrvatske nastupi na međunarodnoj konferenciji za stand up komičare/ke, a osim Londona, nastupala je i u Budimpešti, Amsterdamu, Sofiji i Barceloni. 2013. godine osvaja titulu Najdobar ženski Adria stand up komičar na Stand up Adria Awards u Makedoniji, a 2014. Na LENT festivalu u Mariboru prvu nagradu publike. 2015 na svjetskom Jokenation natjecanju osvaja prvo mjesto u regiji Kontinentalna Europa i Rusija i time ulazi u prvih deset komičara/ki svijeta.

Trenutno je direktorica ili kako to ona voli zvati „kantica za sve“ jedinog stand up kluba u Hrvatskoj – „Studija Smijeha“, gdje nastupa u redovnom programu, tematskim večerima ali i autorskim solo nastupima „One woman show“, „Da, to sam rekla“, „Metar i pol visine, sat i pol smijeha“ i “Ružičaste naočale”. Kreativno je osmislila sve tematske shovove Studija Smijeha – Sextra Large, 7 smrtnih grijeha, The Men Show, Žižancija i mnoge druge.