Noć kazališta Nos za štos – Tihomir Paravina One Man Show

Informacije
Rezervacija
Saturday, 17.11.2018.
20:30
ULAZNICA 30,00 kn
 
Paravina Tihomir Psiho
Ulaznice
Predstava je prošla...

U ovom glazbeno-štosnom šou programu pod imenom “Nos za Štos“, Tihomir objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkriti u čemu je trik.

Tihomir Paravina započeo je karijeru na open mic večerima u Purgeraju davne 2008. gdje je na licu mjesta postao miljenik publike i vidjelo se da je dečko koji obećava, ali ne i zabušava. Već je toliko dugo za mikrofonom da bi trebao plaćati pretplatu za pričanje i imati onaj minival kabal za slušalicu za telefon.

Dosadilo mu je samo pričati pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada ne zna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.

Nakon dvije godine uveseljavanja publike na večerima “otvorenog mikrofona” seli na veću pozornicu i pridružuje se ekipi iz Studija smijeha kao stalni član postave. Tamo nailazi na stari piano koji ima pedale pa uči svirat brže nego vozit sobni bicikl.

Izvodi vlastiti šou program pod imenom “Nos za Štos” koji je zamišljen kao glazbeno-štosni program u kojem svira i priča u glazbenim rečenicama i objašnjava fore za razliku od mađioničara koji vam nikad neće otkrit u čemu je trik. Dio je postave u televizijskom stand up comedy showu Klub Smijeha koji se u jesenskoj shemi 2014. prikazivao na RTL-u 2, te dio postave televizijskog showa “STANDUP & MORE” koji se prikazuje na Comedy Central Extra.

Upad: 30kn (popust zbog Noći kazališta)

Vidimo se!

*Konzumacija pića u klubu je obavezna

**nakon kupnje ulaznica ukoliko želite određeno mjesto/stol, obavezno izvršite rezervaciju istih na ulaznice@studiosmijeha.hr ili pozivom na broj telefona 0955103129.

***rezervirana mjesta uz online ulaznice vrijede do 20:10h na dan showa, nakon toga dodijelit će vam se prvo slobodno mjesto.

****online kupljene ulaznice vrijede do 20:30h na dan showa. Ukoliko dođete nakon 20:40h na dan showa i vaša mjesta su prodana, možete dobiti povrat novca ili zamjeniti ulaznice za neki drugi show. Povrat i zamjena kupljenih online ulaznica nije moguća nakon održanog showa.