Partwish uz MissShuffle – After work party

Informacije
Rezervacija
Tuesday, 15.01.2019.
17:30
ULAZNICA 25,00 kn
 
Ulaznice
Predstava je prošla...

Draga ekipo, evo po prvi puta odlučili smo napraviti After work party i to party na kojem će se puštati vaše glazbene želje. Puštat će ih zagrebačka underground legenda DJ-ica Sanja Pandurić, samo za ovu prigodu DJ MissShuffle, dok će se uz nju za animaciju pobrinuti Marina Orsag partviš plesnog podija.

Po tri želje ćete nakon ulaska upisati u karticu koju dobijete na ulazu i jedna od tri želje će sigurno biti puštena ukoliko je po pravilu. Jedino pravilo koje imamo je nema cajki, nema housea i ništa nakon 2000-te. Sanja se do sada uspješno “borila” s vašim željama po klubovima i partyima, pa vjerujemo da će i sada.
Na poleđinu te kartice upisati ćete svoje ime i prezime i mail, te ulazite u bubanj. Na kraju večeri se iz bubnja izvlači jedan/na dobitnik/ca koji/a će osvojiti poklon bon za 2 osobe za Studio Smijeha koji vrijedi za bilo koji show do 1.6.2019. + novi partviš i miščafl.

Ovo je After work u pravom smislu riječi, pa odmah nakon posla dođite k nama jer osim povoljne ponude cuge imamo i odličnu ponudu klope by Priče jedne kuhače.

Vidimo se uskoro i pomest ćemo vas s plesnog podija :D.

Upad na party 25kn (koliko otprilike koštaju zajedno najjeftiniji partviš i miščafl)

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme online kupnjom, ili na blagajni Studija smijeha, svaki dan kad je predstava od 19:00 do 21:00h.

Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr

* konzumacija pića u klubu je obavezna

**gratis ulaznice vrijede do 18:00h na dan partija

***rezervacije vrijede do 18:00h na dan partija, nakon toga ulaznice idu u slobodnu prodaju

****online kupljene ulaznice, ukoliko se ne pojavite tu večer, povrat i zamjena ulaznica nije moguća