Popkulturni kviz by Tvornica kvizova

Informacije
Rezervacija
Subota, 28.04.2018.
20:00
20 kn
 
Ulaznice
Predstava je prošla...

Volite triviju i kvizove, ali vam se ne da odgovorati na pitanja o Mikroneziji i dvanaestostoljetnim papama?

Ekipa iz Tvornice kvizova donosi vam kviz zbog kojeg će vam se sati buljenja u MTV, čitanja knjiga, OK!-a, Vanity Faira, stripova, igranja igrica i gledanja Seinfelda konačno isplatiti (-ish). Pop kultura divan je bućkuriš svega i svačega, a ovaj kviz osmišljen je da vas podsjeti na neke ključne momente iste, upozna s novima i da najveće poznavatelje nagradi što su obnovili Netflix i HBO pretplate i/ili pogledali sve epizode Star Treka dok su mogli učiti neki jezik (koji nije klingonski).

Kako bi rekao Omar Little, “A man must have a code”, pa i mi imamo neka pravila – ekipe mogu imati maksimalno četiri igrača, kotizacija je 20 kuna po osobi, a guglanje i bilo kakvo drugo varanje ne toleriramo. Kviz se sastoji od tipičnog Q&A dijela i atipičnog multimedijalnog dijela, neke stvari će biti elementary, my dear Watson, a za neke… May the Force be with you. To je jedino što vam zasad možemo reći. Inače, expect the unexpected. Space is the final frontier. Seriously.

* konzumacija pića u klubu je obavezna.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme online kupnjom, ili na blagajni Studija smijeha, svaki dan kad je predstava od 19:00 do 21:00h.
Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr
Rezervirane karte vrijede do 20 sati na dan 26. travnja, pa dođite po njih ranije.

Uvjete korištenja možete pronaći ovdje.