“Preživjeti u obitelji” Saša Turković One Man Show

Informacije
Rezervacija
Srijeda, 25.10.2017.
20:30
40 kn
 
Turković Saša
Ulaznice
12345678

Please leave this field empty.

Nakon višegodišnjeg boravka na našoj stand up sceni, vrijeme je za One Man Show Saše Turkovića!

Osim bogatog komičarskog iskustva Saša je i vrlo iskusan suprug i otac te će u svom prvom showu pričati o klasičnim problemima jedne sasvim (NE)obične hrvatske obitelji, ratama za kredit, neplaćenim računima, djeci, đeparcu…

Naš se Saša u obiteljskom životu snalazi kao i Bear Grylls u divljini, a ako vas zanima kako dođite ga poslušati i nasmijati se njegovim “trikovima” i još boljim savjetima.

 

Najstariji (godinama a ne stažem) stalni komičar studija smijeha … fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena.

Otac je troje djece (barem prema službenim dokumentima) koje, na njihov užas i usprkos njihovu negodovanju, često spominje u svojim nastupima.
Preko dana vodi vlastitu tvrtku, a navečer odlazi na nastupe u Studio Smijeha – ženi  laže da ide na terapiju za vodu u koljenu.
Osim stand up-om, bavi se life coachingom i motivacijskim govorništvom što dovodi do učestalih zabuna …
nakon nekih njegovih izjava publika nije sigurna dali bi se trebala smijati ili odraditi trening u teretani.
Nastojimo mu dati priliku da nastupa što ranije jer nakon što popije svoje ljekove za reumu u 22h … teško ostaje budan.
Misli su mu prljave, a humor čist … bez previše psovki i vulgarnosti.
Saša malo slabije čuje i ne govori Mađarski, tako da, ako mu se želite obratiti tijekom nastupa, molimo Vas da govorite glasnije i nikako ne na Mađarskom.

Ulaznice nije moguće rezervirati već ih možete kupiti online putem linka: http://studiosmijeha.hr/ulaznice/prezivjeti-obitelji-tips-tricks-sasa-turkovic-one-man-show/

ili na blagajni Studija Smijeha svakoga dana kada ima predstave osim ponedjeljkom za vrijeme kvalifikacija otvorenog mikrofona.

*Konzumacija pića u klubu je obavezna