PROSTI FAKTORI – Marko Dejanović One Man Show

Informacije
Rezervacija
Saturday, 22.12.2018.
20:30
ULAZNICA 40,00 kn
 
Dejanović Marko
Ulaznice
Kupi online
- ILI -
12345678

Dva dana prije Badnjaka i vremena kada trebamo biti dobri, dva dana prije je zadnja prilika da budemo pravo loši!

Sex, crkva, politika – nema tabua! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore.

Jedna od najkontroverznijih predstava #ProstiFaktori u subotu 22. prosinca u 20.30 sati okuplja nevjernike, seksualne slobodnjake (neki bi rekli perverznjake) i sve ostale koji se vole sasvim slobodno izražavati te pošteno nasmijati. Oni koji samo vole svako malo biti šokirani i uzdisati za Isusom, također su pozvani da pokušamo postaviti novi rekord u količini #Isuse po minuti.

PROSTI FAKTORI:

U ovoj predstavi saznat ćete odgovore na pitanja poput: Zašto je opasno imati erekciju tijekom rolanja? Što znači biti atipični homofob? Kojom to rečenicom žene ubiju svu nadu u svom muškarcu? Kako efikasno opsovati nekome majku u današnje vrijeme? Po kojim političarima nazvati svoj penis i zašto? Kako su teretane društveno angažirane? Zašto je debelim ženama lakše? Kako je Isus tijekom propovijedi na Gori riješio problem akustike? Kako fizički kazniti pedera mazohistu?
I druga…

O KOMIČARU:

Marko Dejanović, često oslovljavan i kao Panda ili #NapušenaPanda, u prvom solo showu pred publiku istresa svoj pretjerano analitični, pretjerano seksualizirani i često šokantni mozak. Na pitanje zašto to radi, odgovara ‘zbog straha’.
‘Svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima društva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva.’
Nadalje, što se tiče komičara, o njemu se može reći da je po rođenju Bosanac, po mjestu stanovanja Zagrepčanin, po uvjerenju izbjeglica. Marko je anacionalan, ateist i antifašist. I apsolutna budala, rekli bi neki. Ne bi rekli sasvim krivo.

Više: http://studiosmijeha.hr/komicar/marko-dejanovic/


BITNE INFORMACIJE:

Cijena ulaznice je 40 kuna. Kupiti se mogu online i na blagajni Studio Smijeha svaki dan kad ima predstave od 19 do 21 sat. Osim ponedjeljkom.
Rezervacije vrijede do 20.10 sati  na dan predstave 29.11., a rezervirati se može kroz web formu gore ili na e-mail ulaznice@studiosmijeha.hr ili broj 095 510 3129 (od 14-21h ).

* konzumacija pića u klubu je obavezna

Uvjete korištenja možete pronaći ovdje.