Regional Stand Up Fest 2018

Informacije
Rezervacija
Četvrtak, 26.04.2018.
20:30
Pretprodaja 50-70 kn
Na dan predstave 70-90 kn
Ulaznice
Rezervacije nisu moguće za ovu predstavu. Moguće je samo kupiti ulaznice online ili na blagajni kluba.

Draga publiko Zagreba i okolice,

sa velikim oduševljenjem predstavljamo vam novi regionalni stand up spektakl i to tri dana u Kinu Europa!

Nakon odličnih i rasprodanih Best of regional standup večeri u KD Lisinski, odlučili smo malo proširiti priču na tri dana kako bi vam predstavili cijelu reviju komičara/ki iz raznih država naše regije. Lisinski je bio odlična predigra za ovaj sada trodnevni događaj.

Za tu, regionalnu stand up reviju, okupili smo čak osamnaest odličnih komičara/ki regije na jednom mjestu! Iako su neki/e od njih bili u Lisinskom, fore im se neće ponoviti, tako da ako ste gledali/e showove u Lisinskom, slobodno dođete i u Kino Europa. 😉

Prvi dan u četvrtak 26.04. u 20:30h nasmijavati će vas: Josip Škiljo (HR), Marko Dejanović (BiH/HR), Ana Zlatanović (SRB), Nenad Stefanovski (MK) i Martina Ipša (SLO), dok će vas kroz večer voditi Tin Sedlar (HR).

Drugi dan u petak 27.04. u 20:30h nasmijavati će vas: Aleksandar Perišić (SRB), Miranda Lončar (BiH/HR), Tihomir Psihomir Paravina (HR), Igor Drljo (BiH) i Tin Vodopivec (SLO), dok će vas kroz večer voditi Goran Vinčić (HR/SRB).

Treći dan u subotu 28.04. u 20:30h nasmijavati će vas: Andrej Težak Tešky (SLO), Dušan Jokić (BiH), Lucija Ćirović (SLO), Tomislav Primorac (HR) i Nikola Silić (SRB), dok će vas kroz večer voditi Marina Orsag (HR).

Upad po danu u pretprodaji 50kn i 70kn, na dan 70kn i 90kn.

Studenti, umirovljenici i osobe s invaliditetom po danu u pretprodaji: 40kn i 60kn (kupnja moguća samo na blagajni Kina Europa, na dan vrijede iste cijene za sve) od ponedjeljka 26.03.

Trodnevna ulaznica u pretprodaji 120kn i 180kn, na prvi dan 180kn i 240kn (Pretprodaja)

NAPOMENA! Nakon kupnje otići što prije fizički na blagajnu i odabrati sjedeća mjesta za svaki dan 😉
Studenti i umirovljenici trodnevna ulaznica u pretprodaji 100kn i 160kn (kupnja moguća samo na blagajni Kina Europa, na prvi dan festivala vrijede iste cijene za sve)

Trajanje showa po danu: 100min

Podržite event u velikom broju i zajedno s nama pokažite da stand up komedija i više nego spada u kulturu i umjetnost RH, a da je humor najbolja stvar za ublaživanje susjedskih odnosa.
Sva moguća zarada od ulaznica ide u daljnji razvitak scene i kluba.

Vidimo se u Kinu Europa!