Sinj Best of Studio Smijeha Vol 1

Informacije
Rezervacija
Nedjelja, 25.03.2018.
20:30
25 kn
 
Dobrijević Vanja
Škiljo Josip
Travizi Ante
Ulaznice
Rezervacije nisu moguće za ovu predstavu. Moguće je samo kupiti ulaznice online ili na blagajni kluba.

Studio Smijeha se vraća u Sinj!

Stiglo je vrijeme da komičari Studija Smijeha ponovno nasmiju Sinjanke i Sinjane! U The Best Sinj dolaze i publici se svojim najboljim bazama predstavljaju Josip ŠkiljoAnte Travizi i Vanja Dobrijević.

UPAD: 25 kn

REZERVACIJE -> porukom u inbox The Best Sinj

Josip Škiljo je tridesetpetogodišnji “mladić” koji je bio član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!
http://studiosmijeha.hr/komicar/josip-skiljo/

Ante Travizi je 20 i nešto godišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.
http://studiosmijeha.hr/komicar/ante-travizi/

Vanja Dobrijević je hodajući paradoks od čovjeka – Dalmatinac bez dalmatinskih korijena, informatičar koji zazire od tehnologije, flegmatična picajzla, šutljiva osoba koja se dere u mikrofon. Ne voli gotovo ništa što svi drugi vole i ne prati politiku. Šuti, osim kad bi trebao. Pjeva samo kad ga drugi ne čuju, ali svejedno zlo ne misli. Ima nešto sijedih na glavi, ali ih ne sakriva, jer onda izgleda kao da zna o čemu priča. Osim stand-up komedijom, bavi se poslom van struke, igranjem nogometa s dvije lijeve noge i ustajanjem u zadnji tren. Trčanje za gradskim autobusima doveo je do razine umijeća.
http://studiosmijeha.hr/komicar/vanja-dobrijevic/