Sinj Best of Studio Smijeha Vol 2

Informacije
Rezervacija
Nedjelja, 29.04.2018.
20:30
25 kn
 
Lazaneo Ivica
Musulin Ivo
Škiljo Josip
Ulaznice
Predstava je prošla...

Studio Smijeha ponovno u Sinju! 😀

Klub The Best Sinj Sinjankama i Sinjanima poklanja još jednu večer odlične stand up komedije!

U alkarski grad dolaze i svoje najbolje baze izvode Ivo Musulin, Ivica Lazaneo i Josip Škiljo.

INFORMACIJE I REZERVACIJE -> porukom u inbox The Best Sinj

Ivo Musulin, pjevač, idealist i biciklistički entuzijast. Ipak, ništa od toga. Nažalost samo profesor povijesti i engleskog koji svoje dane u školi olakšava smišljanjem kreativnih načina kako nasmijati ljude… a zatim ih testira na učenicima. Ako oko ičega entuzijastičan onda je to Football Manager, gdje ga, za razliku od učenika, igrači slušaju, ali još i više voli sam trčati za loptom… Opet laž! Samo voli gledati kako drugi trče za loptom dok on sjedi u fotelji i ruga se.
U horoskopu je Lav, a to je jedino važno jer mu je cura to rekla milijun puta i nešto o tome kako se neki znakovi bolje slažu od nekih drugih. On i dalje uspješno ne razumije o čemu ona priča.
Sve u svemu, ima sasvim prosječan život s prosječnim traumama i ispodprosječnom plaćom i svjestan je da će uvijek tako biti.
http://studiosmijeha.hr/komicar/ivo-musulin/

Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.
http://studiosmijeha.hr/komicar/ivica-lazaneo/

Josip Škiljo je tridesetpetogodišnji “mladić” koji je bio član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!
http://studiosmijeha.hr/komicar/josip-skiljo/