Slavonska stand up večer

Informacije
Rezervacija
Četvrtak, 28.06.2018.
21:00
ULAZNICA 40,00 kn
 
Mifka Vlatka
Vinčić Goran
Ulaznice
Predstava je prošla...

Zlatne boje Slavonije na novoj stand-up večeri Studija Smijeha predstavljat će naši rezidenti Slavonci na privremenom radu u Zagrebu Vlatka Mifka iz Našica i Goran Vinčić iz Mirkovaca pored Vinkovca.

Vlatka Mifka: Snašica iz Našica kako sama kaže za sebe. Sa svojom visinom od 178 centimetara uspješno se bori protiv stereotipa o niskim Slavoncima. U stereotip o okruglim Slavoncima uklapa se prigodničarski, samo za blagdane i većinu zime.
Veličina obuće joj je 41, na što se zgražava njezina baka “jer nije lijepo za jednu curicu da ima toliku nogu“. Ipak, još uvijek nije pokleknula pred bakinim standardima ljepote i odrezala vlastitu petu, što smatra odrazom unutarnje snage i karaktera.
Vesela i vedra osoba, osim kad je gladna. I kad nije vesela.
Kad ne nastupa, bavi se marketingom i aktivno zanemaruje svoju drugu veliku ljubav – glazbu. Svira bisernicu (još jedan stereotip), pjeva u acapella sastavu i povremeno je prateći vokal pokojem bendu. Sanja kako će jednoga dana biti prateći vokal za stalno. Jer je drugi glas uvijek zabavniji od glavne melodije.
Specijalist za napadaje smijeha u neprikladnim situacijama i osoba kojoj mozak ponekad radi prebrzo za njeno dobro, a presporo da bi zaustavio usta da izbace određene rečenice iz nje.

Goran Vinčić: Student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. Visok metar i osamdeset i sedam, težak preko sto kila, hiperaktivan i umiljat. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Majstor je karatea, iako ni sijalicu ne zna da promijeni. Za sebe voli reći da je ekstravagantan, neizrevilizibiziran i eventualan komičar.

Vidimo se!

Upad: 40kn

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme online kupnjom, ili na blagajni Studija Smijeha, svaki dan kad je predstava od 19:00 do 21:00h.

Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr

* konzumacija pića u klubu je obavezna

**gratis ulaznice vrijede do 20:40h na dan showa

***rezervirana mjesta uz online ulaznice vrijede do 20:40h na dan showa, nakon toga dobijate prvo slobodno mjesto

****online kupljene ulaznice vrijede do 21:10h na dan showa, ukoliko se pojavite kasnije tu večer a vaša mjesta su prodana, dobit ćete povrat novca ili zamjeniti ulaznice za neki drugi show, ukoliko se ne pojavite tu večer, povrat i zamjena ulaznica nije moguća