Split Best of Studio Smijeha Vol 1 – POPUNJENA SJEDEĆA MJESTA!

Informacije
Rezervacija
Petak, 23.03.2018.
20:30
30 kn
 
Dobrijević Vanja
Paravina Tihomir Psiho
Travizi Ante
Ulaznice
Predstava je prošla...

VAŽNO! UKOLIKO REZERVIRATE SAD, VAŠA MJESTA VRIJEDE ZA STAJANJE JER SU SJEDEĆE REZERVACIJE POPUNJENE. REZERVACIJE VRIJEDE DO 20:15 TE NAKON TOGA IDU U SLOBODNU PRODAJU. AKO SE SJEDEĆE REZERVACIJE NE POJAVE DO 20:15, TA SJEDEĆA MJESTA PREUZIMAJU STAJAĆE REZERVACIJE.

Studio Smijeha započinje s redovitim gostovanjima u Cirkusu!

Sada, osim na večeri novih baza svake srijede, jednom mjesečno možete doći u Split Circus (Monty Python) i uživati u nastupima komičarki i komičara zagrebačkog Studija smijeha te regionalnih gostiju koji će se redovito predstavljati splitskoj publici.
Na prvoj takvoj večeri sa svojim najboljim bazama nastupaju Tihomir Paravina fani fejs, Vanja Dobrijević te Ante Travizi koji će ujedno preuzeti ulogu voditelja večeri.

UPAD: 30 kn

REZERVACIJE
-> mailom na ulaznicest@studiosmijeha.hr
-> SMS-om na 0994861713

Rezervirana mjesta vrijede do 20:15 na dan showa, nakon toga ulaznice idu u slobodnu prodaju!

INFORMACIJE na gore navedeni mail i mobitel

Tihomir Paravina fani fejs kako sam kaže, ‘Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit u čemu je trik’ i ‘Najrađe bi nastupo okrenut kontra od publike kao dirigent al onda bi mi se smijali iza leđa’.
Započeo karijeru na open mic večerima u Purgeraju davne 2008. gdje je na licu mjesta postao miljenik publike i vidilo se da je dečko koji obećava, al ne i zabušava. Već je tolko dugo za mikrofonom da bi trebo plaćat pretplatu zapričanje i imat onaj minival kabal za slušalicu za telefon.
Dosadilo mu je samo pričat pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada nezna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.
Nakon dvije godine uveseljavanja publike na večerima ‘otvorenog mikrofona’ seli na veću pozornicu i pridružuje se ekipi iz ‘Studija smijeha’ kao stalni član postave.Tamo nailazi na stari piano koji ima pedale pa uči svirat brže nego vozit sobni bicikl.
Kreće sa ‘ozbiljnijim ‘ nastupima ali ne mijenja nonšalantni pristup i tako 2010. debitira na festivalu ‘Panč’ u Zagrebu u klubu ‘Bogaloo’, 2011.,2012. i 2013. je stalni član na istom festivalu u ‘Tvornici’. Nastupa i van granica države u susjednim zemljama gdje također razumiju njegove fore al ne razumiju jezik na kojem priča, najčešće na esperantu. Spika na mikrofon i na engleskom pred stranom i domaćom publikom koji glume da su stranci, još nije nastupo u dijaspori.
http://studiosmijeha.hr/komicar/tihomir-paravina/

Vanja Dobrijević je hodajući paradoks od čovjeka – Dalmatinac bez dalmatinskih korijena, informatičar koji zazire od tehnologije, flegmatična picajzla, šutljiva osoba koja se dere u mikrofon. Ne voli gotovo ništa što svi drugi vole i ne prati politiku. Šuti, osim kad bi trebao. Pjeva samo kad ga drugi ne čuju, ali svejedno zlo ne misli. Ima nešto sijedih na glavi, ali ih ne sakriva, jer onda izgleda kao da zna o čemu priča. Osim stand-up komedijom, bavi se poslom van struke, igranjem nogometa s dvije lijeve noge i ustajanjem u zadnji tren. Trčanje za gradskim autobusima doveo je do razine umijeća.
http://studiosmijeha.hr/komicar/vanja-dobrijevic/

Ante Travizi je 20 i nešto godišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.
http://studiosmijeha.hr/komicar/ante-travizi/