SPLIT – Samo jedan Dalmatinac – Josip Škiljo One Man Show

Informacije
Rezervacija
Petak, 11.05.2018.
20:30
30 kn
 
Škiljo Josip
Ulaznice
Predstava je prošla...

REZERVACIJE SU ZATVORENE, VIDIMO SE VEČERAS!

Josip Škiljo dolazi u Split Circus (Monty Python) s posljednjom ovosezonskom splitskom izvedbom svog One Man Showa “Samo jedan Dalmatinac”.

UPAD: 30kn

INFORMACIJE:
mailom -> ulaznicest@studiosmijeha.hr
SMS-om -> 0994861713

VAŽNA OBAVIJEST O SJEDEĆIM MJESTIMA:
Broj sjedećih mjesta je OGRANIČEN te se dodjeljuju prema rezervacijama po principu vremena dolaska. Rezervacije vrijede do 20:15h.

“Samo jedan Dalmatinac” je stand-up comedy show u kojem će samo jedan komičar u samo sat i pol vremena pokušati dokazati da je normalan. Bezuspješno.
U sredini u kojoj niko nema vrimena, a svi po dvi ure side na kavi, u sredini u kojoj od malena učiš – ‘ko se tuče, taj se voli, a kasnije na sudu to ne uvažavaju kao obranu, u sredini u kojoj samo ruganje stalno jest, nije lako sačuvati zdrav razum, jer inače nije lako sačuvati ono čega nikad nije ni bilo.
Što je život? Ima li svijetla na kraju tunela? Jesmo li sami? Odgovore na ova pitanja nećete dobiti, ali hoćete na ona poput: Što je vuk zapravo htio od Crvenkapice? Zašto je Sotona na lošem glasu? Što Veliki Vođa radi u Splitu?
Pitanja je mnogo, a on je samo jedan… Dalmatinac.

Josip Škiljo je tridesetpetogodišnji “mladić” koji je bio član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!
http://studiosmijeha.hr/komicar/josip-skiljo/