Split Ladies night stand up (HR/BiH)

Informacije
Rezervacija
Saturday, 21.07.2018.
21:00
30 kn
 
Lončar Miranda
Mifka Vlatka
Orsag Marina
Ulaznice
Predstava je prošla...
Draga splitska ekipo, vjerujemo kako vam je već dosta muških komičara Studio Smijeha Split, pa smo vas odlučili razveseliti sa tri dame stand up komedije koje će vam svakako dokazati kako žene itekako imaju smisla za humor i razbiti predrasude da je stand up isključivo “muški posao”.
 
UPAD: 30 kn
Pretprodaja u Split Circus (Monty Python) od 10.07.
 
REZERVACIJE:
-> mailom na ulaznicest@studiosmijeha.hr
-> SMS-om na 0994861713
 
Nastupaju:
 
Marina Orsag (Hr)
Marina Orsag je vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.
Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand-up comedy scene u Hrvatskoj.
U trinanaest godina karijere iza sebe ima preko 2500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015.
Ove godine proglašena je za Europskog heroja humora.
Više: http://studiosmijeha.hr/komicar/marina-orsag/
 
Vlatka Mifka (Hr)
Snašica iz Našica kako sama kaže za sebe. Sa svojom visinom od 178 centimetara uspješno se bori protiv stereotipa o niskim Slavoncima. U stereotip o okruglim Slavoncima uklapa se prigodničarski, samo za blagdane i većinu zime. Veličina obuće joj je 41, na što se zgražava njezina baka “jer nije lijepo za jednu curicu da ima toliku nogu“. Ipak, još uvijek nije pokleknula pred bakinim standardima ljepote i odrezala vlastitu petu, što smatra odrazom unutarnje snage i karaktera. Vesela i vedra osoba, osim kad je gladna. I kad nije vesela. Specijalist za napadaje smijeha u neprikladnim situacijama i osoba kojoj mozak ponekad radi prebrzo za njeno dobro, a presporo da bi zaustavio usta da izbace određene rečenice iz nje.
 
Miranda Lončar (BiH)
Miranda Lončar za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka. Od početka bavljenja stand up komedijom 2007. godine Miranda je odradila pozamašan broj nastupa. Obišla je cijelu regiju, od Ljubljane preko Sarajeva do Beograda, a može se pohvaliti i nastupima u Londonu, Budimpešti, Zürichu. Prošle je godine (2014.) snimala i za “Stand-up Express” Comedy Central pa ste je vjerojatno uhvatili i na malim ekranima.
 
VAŽNA OBAVIJEST O SJEDEĆIM MJESTIMA:
 
Broj sjedećih mjesta je OGRANIČEN te se dodjeljuju po principu vremena dolaska, TKO PRIJE DOĐE IMAT ĆE SJEDEĆE MJESTO, ostali će stajati.
 
Rezervirane karte vrijede do 20:45, a nakon toga vaša rezervirana mjesta idu u slobodnu prodaju!
 
Ukoliko nemate rezervaciju, ulazite nakon 20:45 kad ostalima prestaju vrijediti rezervacije, te ukoliko ima još sjedećih mjesta, možete ih preuzeti.
 
INFORMACIJE na gore navedeni mail i mobitel