Srima “Best of stand up by Studio Smijeha”

Informacije
Rezervacija
Četvrtak, 27.07.2017.
21:00
00 kn
 
Škiljo Josip
Ulaznice
Predstava je prošla...

Komičari Studija Smijeha opet su u Srimi!

Ovoga puta predstavit će se komičare naše splitske stand up scene.

Nastupaju:

Ivica Lazaneo, Josip Škiljo – voditelj večeri i Ante Travizi.
Ivica Lazaneo
Trenutno najbolji brački komičar. Trenutno jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom.
Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku.
Igra nogomet na pro razini. Na playstationu. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali.
Stand upom se bavi da razbije monotoniju cjelodnevnog ležanja i sjedenja.
Bilo mu je čudno pisati o sebi u trećem licu pa je za taj posao unajmio radnu snagu sa Dalekog istoka. 帮我!

 

Josip Škiljo
Tridesetdvogodišnji “mladić” koji je često blizu mikrofona uz pomoć kojeg putem radio valova davi slušateljstvo, kada nije u prilici to raditi u živo. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

 

Ante Travizi

Ante Travizi je 20 i nešto godišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremečaj paznje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja ima kebab, a kebab sadrži meso, salate, kruh i umake što su zapravo esencije života.