Stand up: “Kaj bre?!” – Marina Orsag (Hr) i Aleksandar Perišić

Informacije
Rezervacija
Nedjelja, 11.03.2018.
20:30
300 Din
 
Orsag Marina
Ulaznice
Predstava je prošla...

U nedelju 11. marta još jednom nam u goste dolazi poznata hrvatska komičarka Marina Orsag, koja će zajedno sa kolegom Aleksandrom Perišićem u Ben Akibi izvoditi predstavu “Kaj bre?!”.

Stand up show simboličnog naziva “Kaj bre?” spoj je Marininih i Aleksandrovih best of fora karijere sa naglaskom na fore vezane na hrvatsko – srpske odnose.

Marina i Aleksandar oboje su bili u pionirima i samim tim odrasli su u bivšoj Jugoslaviji pa doživeli i raspad iste, te stvaranje nove države. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dve države dvadeset godina kasnije možete čuti ove večeri kod nas.

Ne propustite odličan “fajt” bez ikakvih loših primisli, već s ciljem da se humorom neke stvari stave iza nas.

Marina Orsag

Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon Nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku Ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. Nikad ne miruje, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza videla puta! Nada se da će tako biti zauvek i da neće izgubiti dete u duši, sazrevajući svakim danom sve više u glavi.

Aleksandar Perišić

Omega-Mužjak STANDUP.RS organizacije. Nedefinisan – nije ni prošao pored teretane. Prošao kroz desetak romantičnih veza i isto toliko brakorazvodnih parnica. Jedna devojka mu je rekla: “Kakav si to čovek? Dam ti prst, ti hoćes celu ruku!” Tad je shvatio da posao ginekologa nije za njega. Sada je profesionalni vozač, velter kategorije. Posle prvog stand up nastupa trajno oslobođen vojne obaveze. Tolerantan na laktozu i na aflatoksin. Radio u agenciji za osiguranje gde je osigurao sve sem svog finansijskog spokoja. Želi da postane novi Richard Pryor, već je počeo sa tretmanima pigmentacije. Stand up mu je omogućio da proširi krug ljudi koji ga ne podnose, sastanke Anonimnih Alkoholičara u svim bivšim jugoslovenskim republikama, kao i nebrojene prilike da shvati da ovaj posao nije za njega.

Cena ulaznice: 300 dinara

Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 21h: 060 30 60 131

Vrata otvaramo u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379 https://www.facebook.com/standuprs