Stand-up komedija za mame (i bebe)

Informacije
Rezervacija
Subota, 14.04.2018.
11:30
40 kn
 
Lončar Miranda
Škiljo Josip
Ulaznice
Predstava je prošla...

Stand-up show po danu na koji možete doći s vašom bebom

Na redu su mame! Studio Smijeha je odlučio poslušati svoju vjernu publiku, sexy curke koje su postale mame i sad imaju grudnjak broj 5, stomak broj 6 i najslađu bebu broj 1 na svijetu. Samo za vas organiziramo stand-up show u 11:30 prijepodne na koji možete doći s vašim bebama!

U Studiju Smijeha smo također prošle godine imali mali baby boom u obiteljima komičara. Iz prve ruke znamo kako je prelijepo brinuti se o malom čovjeku, ali isto tako znamo kako ovaj grad nije napravljen po mjeri brige o bebi. Mi to želimo promijeniti. Javite svim curama s bebačima da su kod nas dobrodošle uvijek, a pogotovo u petak 13.4. kad je zabava specijalno osmišljena za njih, to jest – za vas.

Prije svega komedija. Na ovom show-u će sat vremena (2x 30min sa 15min pauzom između) svog best of materijala izvesti dvoje rezident komičara Studija, Josip Škiljo i Miranda Lončar. Oboje odnedavno i sami roditelji beba. Dakle, neispavani. Dakle, znaju sve o izdajanju. I u pauzi mogu pomoći mladim mamama savjetom i primjerom, kaže Škiljo.

Bebe će na ovom show-u dočekati mekani pod, igračke i stol za presvlačenje. Imamo također prostor u kojem možemo sigurno smjestiti kolica. U dvoranu mame mogu unijeti bebe u nosiljkama, jajima i slično.

To što će neke bebe možda ponekad zaplakati, nije problem za izvođače, a nadamo se ni za ostale mame, i možda pokojeg tatu. Bitno je da roditelji s bebama dođu, da pronađu lijepo i sigurno okruženje, te se prepuste sat vremena zezanciji u izdanju naših stand-up komičara.

Komičari će izvoditi materijal koji je namijenjen za odrasle pa je stoga potrebno da bebe ne budu starije od 18 mjeseci. Dobrodošli su i bake, deke, tetke i stričevi, svi kojima je zgodno da svrate na dnevnu dozu smijeha.

Mame, vidimo se i obećajemo da će barem jedno od vas plakati od smijeha.

JOSIP ŠKILJO Tridesetdvogodišnji “mladić” koji je često blizu mikrofona uz pomoć kojeg putem radio valova davi slušateljstvo, kada nije u prilici to raditi u živo. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

MIRANDA LONČAR za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka.

Od početka bavljenja stand up komedijom 2007. godine Miranda je odradila pozamašan broj nastupa. Obišla je cijelu regiju, od Ljubljane preko Sarajeva do Beograda, a može se pohvaliti i nastupima u Londonu, Budimpešti, Zürichu. Prošle je godine (2014.) snimala i za “Stand-up Express” Comedy Central pa ste je vjerojatno uhvatili i na malim ekranima.

Rođena Mostarka i u svojem je gradu ostavila komičarski utisak. Nakon što je pokrenula lokalnu stand up scenu, prepustila ju je novoj generaciji komičara koji je sada njeguju i paze, a ona je došla, pogađate, u Zagreb.