Star Wars filmski pub kviz

Informacije
Rezervacija
Ponedjeljak, 04.12.2017.
20:00
20 kn
 
Vinčić Goran
Ulaznice
Predstava je prošla...

 

Dragi geekovi, Jedi vitezovi, galaktički senatori, jurišnici Imperije, Gunganci i svi ostali koji volite Ratove zvijezda, sa zadovoljstvom vam predstavljamo novi filmski pub kviz!

Povodom skorašnjeg izlaska filma “Ratovi zvijezda: Posljedni Jedi”, bolje znanog kao “Star Wars: the Last Jedi”, pripremili smo tematski kviz o (filmskom) svemiru Ratova zvijezda.

Tko je jedini Jedi koji u filmovima nije imao crveni, plavi ili zeleni svjetlosni mač? Tko je Salacious B. Crumb, a tko su Fode i Beed? Koliko sunaca ima Tattooine? Hoće li ova pitanja biti u kvizu, ili će sva pitanja biti o Jar Jar Binksu i Haydenu Christensenu?

Ukoliko volite Ratove zvijezda i mislite da znate sve što se može znati o filmovima, pridružite nam se 4. prosinca od 20 sati u Studiju smijeha!

Za zanimljiva pitanja pobrinut će se naš dežurni geek i quizmaster Daniel Martinović, dok za zabavnu atmosferu u vođenju kviza pridružit će mu se naš stalni komičar Goran Vinčić.

Garantiramo odličnu zabavu – naoštrite svoje moždane vijuge, obnovite svoje znanje o originalnoj trilogiji, tri filma koja nećemo spomenuti i novim avanturama u jednoj dalekoj, dalekoj galaksiji; uz vaše znanje i malo sreće možda osvojite i jednu od fenomenalnih tematskih nagrada! Ako vas kod nekih pitanja znanje napusti, uključite vaš smisao za humor i možda osvojite posebnu nagradu za najduhovitiji “alternativni” odgovor.

Tematske Star Wars nagrade objavit ćemo uskoro!

Kotizacija po osobi iznosi 20kn, a timovi mogu biti od 2 do 4 osobe.

Info i prijava na ulaznice@studiosmijeha.hr ili 095 5013 129.