Ta divna splitska stand up noć

Informacije
Rezervacija
Subota, 23.12.2017.
20:30
40 kn
 
Dobrijević Vanja
Musulin Ivo
Primorac Tomislav
Škiljo Josip
Ulaznice
Predstava je prošla...

Naši fenomenalni komičari splitske scene opet dolaze u Zagreb!

Studio Smijeha scena Split u ove se dvije godine toliko razvila da sada broji čak 6 rezident komičara.

Kakve baze su vam pripremili pogledajte na još jednoj odličnoj splitskoj stand up noći!

Nastupaju: Josip Škiljo, Tomislav Primorac, Vanja Dobrijević i Ivo Musulin

Josip Škiljo je tridesetpetogodišnji “mladić” koji je često u blizini mikrofona uz pomoć kojeg putem radio valova davi slušateljstvo, kada nije u prilici to raditi u živo. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Tomislav Primorac je polovni Dalmatinac, živi u Splitu već 23 godine, ali rođen u Mostaru. Bavi se glazbom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme završava studij fizike. Ne voli ništa što vole mladi. Druželjubiv, komunikativan, pristojan, uvijek pozdravlja susjede na stubištu. Donedavno se na facebooku zvao Potencijalni Serijski Ubojica, ali su mu iz nekog razloga to zabranili, pa je prisiljen koristiti svoje dosadno ime i prezime, Tomislav Primorac.

Vanja Dobrijević
“Pred vama je novopečeni amater u vodama stand-upa i hodajući paradoks od čovjeka – Dalmatinac bez dalmatinskih korijena, flegmatična picajzla, informatičar koji ne trza na novu tehnologiju…Osim stand-up komedijom, bavi se poslom van struke, igranjem nogometa s dvije lijeve noge i ustajanjem u zadnji tren. Trčanje za gradskim autobusima doveo je do razine umijeća.”

Ivo Musulin

Ivo Musulin, pjevač, idealist i biciklistički entuzijast. Ipak, ništa od toga. Nažalost samo profesor povijesti i engleskog koji svoje dane u školi olakšava smišljanjem kreativnih načina kako nasmijati ljude… a zatim ih testira na učenicima. Ako oko ičega entuzijastičan onda je to Football Manager, gdje ga, za razliku od učenika, igrači slušaju, ali još i više voli sam trčati za loptom… Opet laž! Samo voli gledati kako drugi trče za loptom dok on sjedi u fotelji i ruga se.
U horoskopu je Lav, a to je jedino važno jer mu je cura to rekla milijun puta i nešto o tome kako se neki znakovi bolje slažu od nekih drugih. On i dalje uspješno ne razumije o čemu ona priča.
Sve u svemu, ima sasvim prosječan život s prosječnim traumama i ispodprosječnom plaćom i svjestan je da će uvijek tako biti.

Upad 40 kn

Ulaznice su dostupne preko online kupnje ili kupnje na blagajni kluba bilo koji dan kada ima predstave od 19h do 21h

Rezervacije vrijede do 20.10 sati na dan predstave, a rezervirati se može kroz web formu ili na e-mail ulaznice@studiosmijeha.hr ili broj 095 510 3129 (od 14-21h ).

NAGRADNA IGRA: poklon paket Plidenta/Rosal/Melem/Ralon

*Obavezna konzumacija u klubu