“Top potez” – Saša Turković i Tin Sedlar stand up show

Informacije
Rezervacija
Srijeda, 21.03.2018.
20:30
40 kn
 
Sedlar Tin
Ulaznice
Predstava je prošla...

“TOP POTEZ” naziv je večeri u kojoj će Vas zabavljati naš najstariji i najmanji komičar. Takav spoj jednostavno ne smijete propustiti jer će vam biti žao. I dok jedan malo slabije čuje, drugi ne može do mikrofona. Ali dečki se super slažu pa su složili i program za ovu večer. Ova večer sastojat će se od kombinacije njihovih BEST OF materijala koji se nalaze u njihovim One Man Show-ovima, novog teksta napisanog baš za ovu prigodu, kapljice tematskih večeri, zajedničkog događaja kojeg će podijeliti sa vama te međusobnog roasta (čitaj: cimanja). Dakle, savršena kombinacija uz koju ćete se sigurno zabaviti i zato trk po karte dok ih još ima!

Cijena ulaznice: 40 kn

Napomene:
– ovaj show ide BEZ PAUZE, sve u komadu, kako bi se postigla željena dinamika zato Vas molimo da dođete na vrijeme (najkasnije u 20 h) kako biste se poslužili na šanku, osvježili, obavili građansku wc dužnost i kvalitetno spremili za smijanje i pljeskanje (naravno, nakon showa možete ostati i piti i obavljati nuždu koliko želite)

– dobra atmosfera je obavezna i želimo postići to da u ovih cca 90 minuta zaboravite na sve privatne brige i probleme te da se dobro zabavite

Vole Vas Saša i Tin, a Kedžo šalje pozdrave jer nije mogao biti dio ovog showa. 🙂

Saša Turković:
Najstariji (godinama, a ne stažem) stalni komičar Studija Smijeha! Fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena. Otac je troje djece (barem prema službenim dokumentima) koje, na njihov užas, i usprkos njihovu negodovanju, često spominje u svojim nastupima. Preko dana vodi vlastitu tvrtku, a navečer odlazi na nastupe u Studio Smijeha. Ženi laže da ide na terapiju za vodu u koljenu.
Osim stand up-om, bavi se life coachingom i motivacijskim govorništvom što dovodi do učestalih zabuna. Nakon nekih njegovih izjava publika nije sigurna dali bi se trebala smijati ili odraditi trening u teretani. Nastojimo mu dati priliku da nastupa što ranije jer nakon što popije svoje ljekove za reumu u 22h. Teško ostaje budan.
Misli su mu prljave, a humor čist… bez previše psovki i vulgarnosti.
Saša malo slabije čuje i ne govori Mađarski, tako da, ako mu se želite obratiti tijekom nastupa, molimo Vas da govorite glasnije i nikako ne na Mađarskom.

Tin Sedlar:
Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove. Diplomirao je pedagogiju na Filozofskom fakultetu i radio je kao pedagog u osnovnoj školi. Poznat je po tome što neugodne situacije može učiniti još neugodnijima i uopće mu zbog toga nije neugodno. Da je žensko, zvao bi se Lea i nosio bi minice i štikle. S obzirom da se ipak rodio kao muško, zove se Tin i nosi štikle. Voli glumiti u predstavama za djecu jer je i sam dijete – unutra i izvana. Stand up ga opušta, voli se osvrnuti na svakodnevne situacije u kojima se svi prepoznajemo i sretan je što barem nekad nekome može govoriti s visoka.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme online kupnjom, ili na blagajni Studija smijeha, svaki dan kad je predstava od 19:00 do 21:00h.
Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr
Rezervirane karte vrijede do 20. ožujka do 20 sati, pa dođite po njih ranije.