“Triplo Ve” – Stand up comedy show

Informacije
Rezervacija
Petak, 16.02.2018.
20:30
40 kn
 
Dobrijević Vanja
Mifka Vlatka
Vinčić Goran
Ulaznice
Predstava je prošla...

Udružili smo naš trojac Vlatku, Vanju i Vinču u novi show!

Osim što dijele isto slovo u imenu, ovaj trio dijeli i odličan smisao za humor.

Svo troje su višestruki pobjednici Open Mica, Vinča i Vlatka su zagrebački rezidenti, dok je Vanja rezident našeg splitskog ogranka.

Naše mlade miljenike publike pogledajte 16.02, a mi vam garantiramo trostruki smijeh.

Nastupaju:

Vlatka Mifka
Vlatka Mifka, Našice, 25 godina. Nakon višegodišnjeg skupljanja hrabrosti odlučila sam pružiti svojim prijateljima zaslužen odmor od svojih pošalica i njima gnjaviti potpuno nepoznate ljude. Na mikrofon. Iza sebe imam čak dva nastupa i nadam se imati bar još toliko u budućnosti.

Vanja Dobrijević
“Pred vama je novopečeni amater u vodama stand-upa i hodajući paradoks od čovjeka – Dalmatinac bez dalmatinskih korijena, flegmatična picajzla, informatičar koji ne trza na novu tehnologiju…
Ne voli gotovo ništa što svi drugi vole i ne prati politiku. Šuti, osim kad bi trebao. Ima nešto sijedih na glavi, ali ih ne sakriva, jer onda izgleda kao da zna o čemu priča.
Osim stand-up komedijom, bavi se poslom van struke, igranjem nogometa s dvije lijeve noge i ustajanjem u zadnji tren. Trčanje za gradskim autobusima doveo je do razine umijeća.”

Goran Vinčić
Student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. Visok metar i osamdeset i sedam, težak preko sto kila, hiperaktivan i umiljat. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Majstor je karatea, iako ni sijalicu ne zna da promijeni. Za sebe voli reći da je ekstravagantan, neizrevilizibiziran i eventualan komičar.

Upad: 40kn

Rezervirane karte vrijede do 14. veljače u 20 sati, pa dođite po njih ranije!

*Konzumacija pića u klubu je obavezna

Uvjete korištenja možete pronaći ovdje.