Vinkovci, “Best of Studio Smijeha”

Informacije
Rezervacija
Nedjelja, 20.08.2017.
21:00
00 kn
 
Dejanović Marko
Turković Saša
Vinčić Goran
Ulaznice
Rezervacije nisu moguće za ovu predstavu.

Nasmijte se uz komičare Studija Smijeha!

Ove godine na Vinkovačkom ljetu uz bogat kulturni i glazbeni program Vinkovčani i Vinkovčanke kao i ostali posjetitelji uživat će i u najboljim forama odličnih rezident komičara Studija Smijeha.

Ova muška ekipa koju čine Marko Dejanović,  Saša Turković i voditelj večeri Goran Vinčić nasmijat će vas do suza.

Više o njima…

Marko Dejanović rođen je 1982. u Banja Luci. Živi sad većinu života u Zagrebu.Humor mu nije za svakoga.  Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”. Sklon je šokiranju, analiziranju, pretjeranom analiziranju, baš pretjeranom, analizira do te mjere da čovjeku već počne ići na živce… Voli se baviti balkanskom tradicijom psovki, secirati ju i odavati joj poštovanje, a razmišljanje mu je često seksualizirano – nekima je nogomet metafora za život, Marku je seks hvalevrijedna pretpostavka života i njen ukras. Isto tako, često će pričati o vlastitim nedostatcima, bilo duševnim, bilo fizičkim (ima komplekse zbog debljine – ako ga vidite, recite mu da je smršavio, čak i ako ga vidite prvi put u životu, nema veze).

Saša Turković

Najstariji (godinama a ne stažem) stalni komičar studija smijeha … fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena.

Otac je troje djece (barem prema službenim dokumentima) koje, na njihov užas i usprkos njihovu negodovanju, često spominje u svojim nastupima.

Preko dana vodi vlastitu tvrtku, a navečer odlazi na nastupe u Studio Smijeha – ženi  laže da ide na terapiju za vodu u koljenu.

Osim stand up-om, bavi se life coachingom i motivacijskim govorništvom što dovodi do učestalih zabuna …

nakon nekih njegovih izjava publika nije sigurna dali bi se trebala smijati ili odraditi trening u teretani.

Nastojimo mu dati priliku da nastupa što ranije jer nakon što popije svoje ljekove za reumu u 22h … teško ostaje budan.

Voli klasičnu glazbu, koju sluša isključivo s kazeta, i tvrdi da je ova nova današnja glazba (kao recimo Elvis Presley i Beatles)  jednostavno manje vrijedna …

Malo teže drži korak s novim tehnologijama, tako da još uvijek nema facebook profil…ne odustaje od tvrdnje da je to samo još jedna od tehnoloških novotarija koja se neće održati…kao i tamagotchi i Beta videorekorder.

Misli su mu prljave, a humor čist … bez previše psovki i vulgarnosti.

Saša malo slabije čuje i ne govori Mađarski, tako da, ako mu se želite obratiti tijekom nastupa, molimo Vas da govorite glasnije i nikako ne na Mađarskom.

Goran Vinčić

Goran Vinčić Vinča je student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Sentimentalan je prema semaforima. Kada izađe, pije jako puno. Ako je dug red u WC-u, onda ništa ne pije. Majstor je karatea, iako ni sijalicu ne zna da promijeni. Najduža veza mu je bila 6 mjeseci… a onda više nije mogao da je krpi. Obožava filmove na internetu, a najomiljeni mu je Alien: Osmi bludnik. Smatra da je Gandalf pravoslavac.