XII. Fuckup nights – večer priča o neuspjehu

Informacije
Rezervacija
Srijeda, 04.07.2018.
20:30
ULAZNICA 40,00 kn
 
Ulaznice
Predstava je prošla...

Dragi Fuckuperi i Fuckuperice!

Čast nam je najaviti već dvanaestu večer posvećenu neuspjehu koja će se održati 4.7. u 20:30h na ljetnoj sceni, zagrebačkog comedy kluba Studio Smijeha i to na lokaciji Gacka 16 na krovu pod zvjezdanim nebom.

Ponovo su vaši domaćini Studio Smijeha i Propuh.hr koji će se i ovoga puta potruditi da večer provedemo kroz smijeh, zabavu i druženje.

Kroz sve dosadašnje Fuckup nights ugostili smo razne zanimljive osobe iz javnog života, a u srpnju vam ponovo spremamo genijalne govornike i govornice.

Odlučili smo ovaj puta ne ići s temom, već imamo šarenu ekipu. To su:

Maja Posavec – pjevačica predivnog glasa

Ermin Preljević – radio voditelj zabavnog glasa

Marko Gregović – društveni poduzetnik, direktor agencije BRODOTO i član Pokreta otoka.

Opet vrijedi isto ono pravila, ukoliko vi imate neki Fuckup koji želite podijeliti s nama javite nam se u inbox!

Naše „domaćice“ i ovoga puta biti će Marina Orsag osnivačica Studija Smijeha i naša najpoznatija stand up komičarka i Tamara Puhovski, osnivačica Propuh.hra i svjetska putnica.

Za one koji još nisu upoznati s projektom i pitaju se „Što je uopće „Fuckup nights” pokret?

Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog dijeljenja poslovnih neuspjeha. Stotine ljudi posjećuju ove događaje koji se odvijaju u gradovima diljem svijeta te na svakoj večeri gostuju tri do četiri govornika. Ovaj zabavan projekt zaživio je i u Zagrebu.

Fuckup Days

Kako bi postigli svoj cilj organiziramo i Fuckup Days – privatna događanja za tvrke i organizacije koje žele sa svojim zaposlenicima razgovarati o neuspjesima, učiti iz njih te organizirati vrlo originalni i koristan teambuilding te doprinosimo raspravi o uspjehu i neuspjehu.

Nadamo se da ćete nam se i opet pridružiti i podržati ne(uspjeh)!

Upad 40 kn