Menu Close
made in Bosnia stand up show
04/12/2019 20:30 - 23:00
made in Bosnia stand up show

04.12.2019. Rijeka- Made In Bosnia Stand Up Show u 20:30h

Draga publiko Rijeke, .

Pripremite se, Bosanci dolaze.
Ali ovaj put ne sa mješalicama za beton i sa transportnim kamionima već u formi najuzbudljivijeg stand up dvojca. Hazim i Filip dolaze u vaš grad ispričati vam najsmješnije situacije u koje Bosanci mogu upasti.

“Stand up comedy made in Bosnia” je najpopularniji cjelovečernji stand up show Bosanaca o Bosancima, više puta izvođen u klubovima širom Bosne i Hercegovine i inozemstva.

„Stand Up Comedy Made In Bosnia“ je komedija koja je do sada izvedena 496 puta u gradovima od Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Austrije i Bosne i Hercegovine.

Hazim Mujčinović
Izreka “Lijep k’o glumac”, u Hazimovom slučaju ne mora značiti, ustvari uopće nema značenje. Nije lijep, ni popularan, a ne zna ni glumiti. Najveći medijski uspjeh su mu inicijali u dnevnim novinama nakon odigrane glavne uloge u kazališnoj predstavi. Zašto je to tako? Saznati ćete ako dođete na nastup.

Filip Andronik
Filip Andronik dolazi nastupati kao bosanskohercegovački profesionalni striper. On naime crta stripove. Bavi se i političkim aktivizmom zalažući se za zakon po kojem vrijeme provedeno u “kafani” treba ući u radni staž.

✅Upad: 30 kn u pretprodaji, 40kn na dan showa
Ulaznice su dostupne samo na šanku Tunel
Broj ulaznica je ograničen.